Νιόπλιας – «Ο Αστέρας είχε μεγαλύτερη ζωντάνια, πρόβλημα συνοχής ο ΟΦΗ»

Νιόπλιας – «Ο Αστέρας είχε μεγαλύτερη ζωντάνια, πρόβλημα συνοχής ο ΟΦΗ»

Ο Νίκος Νιόπλιας σε δηλώσεις του μετά την ήττα του ΟΦΗ από τον Αστέρα στην Τρίπολη (1-0), στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του.

Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 1-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» από τον Αστέρα Τρίπολης για την 16η αγωνιστική της Superleague.

Ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας μιλώντας μετά το παιχνίδι, αναφέρθηκε στο πρόβλημα συνοχής που αντιμετώπισε η ομάδα του, δικαιολογώντας την πάντως εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν με τον κορωνοϊό, αλλά και τον τραυματισμό αρκετών παικτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είχαμε μεγάλο πρόβλημα συνοχής ως ομάδα. Είχαμε πολλά προβλήματα πριν το παιχνίδι. Ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε την έδρα του. Είναι πολύ καλή ομάδα. Η χρονιά δεν μπήκε καλά, αλλά έχουμε πολλά προβλήματα. Ο κορωνοϊός δημιουργεί πολλά προβλήματα, πέρα από τους τραυματισμούς που είχαμε. Ο Αστέρας είχε μεγαλύτερη ζωντάνια από εμάς.

Είμαστε πολύ νωρίς ακόμη. Έχει πολύ δρόμο ακόμη για το ποιος θα μπει στην εξάδα. Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό όλες οι ομάδες είναι στους στόχους τους.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά λόγω ρυθμού. Καλύτερα να παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Θα ήταν καλύτερα να παίζαμε στην έδρα μας. Υγεία εύχομαι. Ως ΟΦΗ πρέπει να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ