Ράσταβατς – «Είμαι πολύ περήφανος για την εικόνα του Αστέρα»

Ράσταβατς – «Είμαι πολύ περήφανος για την εικόνα του Αστέρα»

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΟΦΗ (1-0) στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του, λέγοντας πως θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα γκολ.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά, επικρατώντας 1-0 του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 16η αγωνιστική της Super League.

Ο τεχνικός των Αρκάδων, Μίλαν Ράσταβατς σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, στάθηκε στην πολύ καλή εικόνα της ομάδας του, ενώ ανέφερε πως ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Αστέρα για την έκτη θέση είναι ο κακός του εαυτός.

Αναλυτικά όσα είπε ο 48χρονος προπονητής:

«Είμαι πολύ περήφανος γιατί δείξαμε πολύ καλή εικόνα σήμερα. Το μόνο που με λυπεί είναι ότι θα μπορούσαμε και έπρεπε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ. Παίξαμε με μία δύσκολη ομάδα και αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντική τη νίκη μας. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα καλύτερα μας στη σεζόν.

Ο μεγαλύτερος μας αντίπαλος για την έκτη θέση είναι ο κακός μας εαυτός. Αν διατηρήσουμε την καλή εικόνα μας τότε δεν θα έχουμε να φοβηθούμε ούτε τον ΟΦΗ, ούτε κανέναν. Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό ραβδί. Στοχεύουμε πάντα μακροπρόθεσμα και έχουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας έτοιμους. Το είδαμε και σήμερα ότι όποιος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ήταν έτοιμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ