A Bola – «Η Πόρτο δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για Σεμέδο»

A Bola – «Η Πόρτο δεν καλύπτει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για Σεμέδο»

Η Πόρτο δεν φαίνεται διατεθειμένη να καλύψει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του Ρούμπεν Σεμέδο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι.

O Ρούμπεν Σεμέδο σχεδόν επί καθημερινής βάσεως είναι πρώτο θέμα στην Πορτογαλία, με την Πόρτο να θέλει να τον αποκτήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είναι ο πρώτος στόχος των Δράκων, όμως η A Bola με σημερινό δημοσίευμα της αναφέρει ότι δεν είναι τόσο κοντά οι δυο πλευρές σε συμφωνία.

Συγκεκριμένα, το έγκυρο πορτογαλικό μέσο μιλάει για δεδομένο ενδιαφέρον της Πόρτο για τον παίκτη, ενώ αναφέρεται και στις δυσκολίες που υπάρχουν αναφορικά με τη μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό. Τα οικονομικά των «Δράκων» δεν είναι πολύ καλά τους τελευταίους μήνες, συνεπώς κρίνεται αδύνατον να καλυφθούν οι απαιτήσεις των Πειραιωτών, που σύμφωνα με το δημοσίευμα φτάνουν τα 5-6 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του φέρεται να θέλει είτε πώληση τον Ιανουάριο, είτε δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι, κάτι που η Πόρτο δεν μπορεί να καλύψει, για αυτό και δύσκολα θα προχωρήσει η μεταγραφή του Σεμέδο.

«Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Πόρτο, λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας και της μεγάλης προσπάθειας που έκανε για να κλείσει η περασμένη χρονιά με κέρδη 33,4 εκατ. ευρώ, καθιστούν πρακτικά αδύνατο να επενδύσουν οι δράκοι το ποσό που επιθυμεί ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ