Record – «Ο Ολυμπιακός αντιστέκεται για Σεμέδο»

Record – «Ο Ολυμπιακός αντιστέκεται για Σεμέδο»

Οι Πορτογάλοι φέρνουν νέα δεδομένα στο «τραπέζι» σχετικά με το ενδιαφέρον της Πόρτο για τον Σεμέδο, αλλά και τη στάση του Ολυμπιακού.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποτελεί τον πρώτο στόχο της Πόρτο και του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τον Ιανουάριο, με τους Δράκους να έχουν κάνει ήδη την πρώτη τους κίνηση για να αποκτήσουν τον στόπερ του Ολυμπιακού. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, η Πόρτο έχει καταθέσει ήδη πρόταση στους ερυθρόλευκους για τον Σεμέδο, ενώ οι δυο πλευρές είναι σε συνεχείς επαφές για να προχωρήσει η μεταγραφή του Πορτογάλου μέσα στις επόμενες μέρες.

Ωστόσο, η «Record» με σημερινό της δημοσίευμα φέρνει νέα δεδομένα στην υπόθεση του Σεμέδο και της ενδεχόμενης μεταγραφής του στην Πόρτο, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός αντιστέκεται στους Δράκους μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Πειραιώτες έχουν απαντήσει ήδη αρνητικά μια φορά στη διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας, με τους δυο συλλόγους να παίζουν σκληρό «πόκερ».

Η Πόρτο από την πλευρά της θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι τον Σεμέδο, με τον Ολυμπιακό όμως να μην δέχεται κάτι τέτοιο. Οι ερυθρόλευκοι είναι ξεκάθαροι στις διαπραγματεύσεις με την πορτογαλική ομάδα, καθώς θέλουν είτε να πουλήσουν τον παίκτη τον Γενάρη, είτε να τον δώσουν δανεικό, αλλά με υποχρεωτική οψιόν το ερχόμενο καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής εκεί φαίνεται να «κολλάει» η υπόθεση όπως αναφέρουν και οι Ίβηρες, οι οποίοι τονίζουν την επιθυμία του ίδιου του παίκτη να φορέσει τη φανέλα της Πόρτο άμεσα.

Μάλιστα η «Record» ξεκαθαρίζει ότι ο Σεμέδο και η Πόρτο είχαν μια πρώτη επαφή το προηγούμενο διάστημα και είναι σε καλό δρόμο, όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη, εφόσον ο Ολυμπιακός και οι Δράκοι τα βρουν για την παραχώρηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ