Covid ο προπονητής του Απόλλωνα – Ποιος θα καθίσει στον πάγκο με τον Ολυμπιακό

Covid ο προπονητής του Απόλλωνα – Ποιος θα καθίσει στον πάγκο με τον Ολυμπιακό

Ο Τζιανλούκα Φέστα έχει διαγνωστεί θετικός στον Covid-19 και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Απόλλωνα στο σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Αντικαταστάτης του Ιταλού ο Βελέντζας.

Ο Απόλλωνα Σμύρνης αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη (19:30) για την 16η αγωνιστική της Superleague, με την Ελαφρά Ταξιαρχία να αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, λόγω κορωνοϊού.

Ανάμεσα στα κρούσματα που έχει η ομάδα της Ριζούπολης είναι και ο προπονητής της, Τζιανλούκα Φέστα, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον Covid-19 στα τεστ που διενεργήθηκαν στο στρατόπεδο του Απόλλωνα και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στο σημερινό παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους.

Τον Ιταλό προπονητή αναμένεται να αντικαταστήσει ο Λευτέρης Βελέντζας, ο οποίος θα κοούτσαρει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο παιχνίδι με τους Πειραιώτες. Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρότι το ματς γίνεται στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Superleague, η Ελαφρά Ταξαρχία έχει δώσει μέχρι στιγμής 12 αγώνες στο πρωτάθλημα, καθώς τρία παιχνίδια της είχαν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού.

Ο Απόλλωνα Σμύρνης μπαίνει στο 2022 όντας στην τελευταία θέση, έχοντας 7 βαθμούς, με τον Ατρόμητο να έχει 9 και τη Λαμία 11.  Αντίθετα, ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση με 41 πόντους σε 15 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ