Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα – Βασικοί Καρμπόβνικ, Βρουσάι

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα – Βασικοί Καρμπόβνικ, Βρουσάι

Ο Ολυμπιακός θέλει να μπει με το δεξί στο 2022 με νίκη κόντρα στον Απόλλωνα με τον Μαρτίνς να αντιμετωπίζει τα προβλήματα με νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την επιστροφή στη δράση. Με πολλά προβλήματα. Και με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην μπορεί να υπολογίζει συνολικά 12 ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Αλλά και με νέες προσθήκες, νέα πρόσωπα και μια… πειραματική 11άδα.

Οπως έγραψε από χθες to10.gr, ο Μαρτίνς αποφάσισε να βάλει δώσει την ευκαικία στον Μίχαλ Καρμπόβνικ να δείξει ότι μπορεί να προσφέρει και να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Πολωνός, λοιπόν, θα ξεκινήσει βασικός στο δεξιό άκρο της άμυνας. Αμυνα, που απαρτίζεται από τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια, τους Μπα, Αβραάμ στις θέσεις των στόπερ και τον Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ αρισυτερά.

Στη μεσαία γραμμή η «καλή» 3άδα των Εμβιλά, Μπουχαλάκη και Μάντι Καμαρά θα αναλάβει το μεγαλύτερο βάρος της προσπάθειας του Ολυμπιακού να μπει στο 2022 με το δεξί.

Σε ό,τι έχει να κάνειο με την επιθετική τριάδα, ο Γιώργος Μασούρας θα πάρει θέση στο ένα άκρο, ο Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, ενώ ο Μάριος Βρουσάι κέρδισε τον Ματιέ Βαλμπουενά και είναι ο παίκτης που επέλεξε ο Μαρτίνς για το άλλο άκρο.

Αναλυτικά η 11άδα του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Μπα, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ