Σε τραγική κατάσταση ο Ζαμπά – Σοβαρές αποκαλύψεις για τον Βραζιλιάνο του ΠΑΟΚ

Σε τραγική κατάσταση ο Ζαμπά – Σοβαρές αποκαλύψεις για τον Βραζιλιάνο του ΠΑΟΚ

Μόνο καλά δεν φαίνεται να είναι τα πρώτα δείγματα του Λεό Ζαμπά...

Στον ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει εδώ και μερικές εβδομάδες ο Λεό Ζαμπά, καθώς ο δανεισμός του στη Βάσκο ολοκληρώθηκε με αποτέλεσμα να γίνεται η πρώτη «μεταγραφή» του Δικεφάλου του Βορρά για τον χειμώνα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις με τους «ασπρόμαυρους» και κάνει τα πάντα ώστε να επιστρέψει όσο πιο σύντομα γίνεται σε φουλ ρυθμούς, ώστε να μπει με την υπόλοιπη ομάδα και να αξιολογηθεί από τον Ρασβάν Λουτσέσκου.

Σύμφωνα ωστόσο με τον παλαίμαχο παίκτη και ατζέντη, Βέλα Τζούνιορς, η κατάσταση του είναι σχεδόν… τραγική. Ο Βέλα Τζούνιορ ανέφερε πως είδε κάποια παιχνίδια του από την περασμένη σεζόν και πως εντόπισε μεγάλα προβλήματα με τη φυσική του κατάσταση και τον ρυθμό του…

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για Λέο Ζαμπά: «Έχω δει κάποια παιχνίδια του πέρυσι και εκεί δεν ήταν βασικός. Είναι ένα τεράστιο πρόβλημα. Τον είδα το Νοέμβριο και δεν μου άρεσε. Μακάρι να βρει τα πατήματα του και να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Τον είδα λίγο βαρύ, χωρίς ρυθμό. Εύχομαι τα καλύτερα για το παιδί. Η ομάδα, ο προπονητής το θέλουν και αν θέλει και ο ίδιος μπορεί να τα καταφέρει. Ο κόσμος θέλει να δει την προσπάθεια και ο ίδιος πρέπει να σεβαστεί την ομάδα».

Για Μάτος: «Ήταν πάρα πολύ καλός και σοβαρός σε όλα τα παιχνίδια. Κρίμα που έφυγε. Αν μπορεί να γυρίσει και να κλείσει εδώ την καριέρα του, θα είναι καλό».

Για τα μπακ του ΠΑΟΚ: «Δεν με γέμισαν ακόμη. Δεν έχουν καμία σχέση με τους μπακ όπως ήταν ο Μάτος και ο Γιαννούλης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ