Τώρα ο Σκουτέρης θυμήθηκε τον πειθαρχικό κώδικα, παρέμεινε το -3 στον Ολυμπιακό

Τώρα ο Σκουτέρης θυμήθηκε τον πειθαρχικό κώδικα, παρέμεινε το -3 στον Ολυμπιακό

Ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων απέρριψε την έφεση των ερυθρόλευκων και έμεινε το -3 για τους Πειραιώτες. Στην περίπτωση όμως του ΠΑΟΚ, για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα, ο Σκουτέρης είχε αποφασίσει να μην αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από τον δικέφαλο του Βορρά.

Απορρίφθηκε η έφεση που είχε ασκήσει ο Ολυμπιακός κατά της απόφασης για αφαίρεση τριών βαθμών, για τα όσα είχαν γίνει μετά το ματς με την ΑΕΚ, στο παιχνίδι των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων, Δημήτρης Σκουτέρης απέρριψε την έφεση των ερυθρόλευκων αν και όλοι θυμούνται πως στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, είχε αποφασίσει να μην αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από τον δικέφαλο του Βορρά, για τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία και την μη διεξαγωγή του αγώνα στην Τούμπα.

Ο Δημήτρης Σκουτέρης θυμήθηκε τώρα τον πειθαρχικό κώδικα, αυτόν που είχε…ξεχάσει στην εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ και τα όσα είχαν γίνει στην Τούμπα, στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε λοιπόν να απορρίψει την έφεση που είχαν ασκήσει οι ερυθρόλευκοι, κατά της πρωτόδικης απόφασης για αφαίρεση τριών βαθμών από τους Πειραιώτες.

Το εντυπωσιακό, δε, είναι ότι η ανακοίνωση της απορριπτικής απόφασης από την Εφέσεων έγινε με ένα κείμενο μόλις 23 λέξεων: «H Επιτροπή Εφέσεων με την υπ΄αριθμ. 12/2018 απόφασή της απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά της υπ΄αρ. 45/2018 απόφασης Π.Μ.Π.Ο/Super League».

Όταν όμως γίνονταν γνωστή, μεταμεσονύκτιες ώρες, η απόφαση να μην αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον δικέφαλο του Βορρά προφανώς δεν είχε στο μυαλό του τον πειθαρχικό κώδικα. Αυτό άλλωστε το κατάλαβαν όλοι όταν αρκετές μέρες μετά έγινε γνωστό το σκεπτικό της απόφασης του προέδρου της επιτροπής εφέσεων για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ένα σκεπτικό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και το οποίο είχε ένα και μόνο στόχο, να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ώστε να γλιτώσει ο ΠΑΟΚ την αφαίρεση βαθμών. Τώρα όμως που η υπόθεση αφορούσε την έφεση του Ολυμπιακού, ο ίδιος δικαστής, αποφάσισε πως πρέπει να αφαιρεθούν οι βαθμοί από την ομάδα του Πειραιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ