Super League : Ξεκινάει το πρωτάθλημα από το Σάββατο

Super League : Ξεκινάει το πρωτάθλημα από το Σάββατο

Με ομόφωνη απόφαση της Super League, το πρωτάθλημα ξεκινάει πάλι το προσεχές Σάββατο (31/03) με την διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής.

Την αποδοχή των όρων που έθεσε ο Γιώργος Βασιλειάδης και την εισήγησή τους για την επανέναρξη του πρωταθλήματος αποφάσισαν ομόφωνα οι 16 ομάδες της Super League, κατά την έναρξη του προγραμματισμένου Διοικητικού Συμβουλίου της Λίγκας στο Μαρούσι.

Εντός ολίγου αναμένεται και η κοινή ανακοίνωση όλων των ομάδων, η οποία θα είναι πάνω στο δεσμευτικό πλαίσιο που ζήτησε ο Υφυπουργός Αθλητισμού  και θα ζητάει την επανέναρξη του πρωταθλήματος από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου.

Θυμίζουμε πως το μοναδικό παιχνίδι που παραμένει ως εκκρεμότητα από την 25η αγωνιστική ήταν αυτό ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλωνα Σμύρνης (θα διεξαγόταν λίγες ώρες μετά την απόφαση για διακοπή), το οποίο και θα διεξαχθεί εμβόλιμα, τη Μεγάλη Τετάρτη (4/4).

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να ολοκληρωθεί η συνάντηση, ο Γιώργος Βασιλειάδης να ενημερωθεί επισήμως για την απόφαση και την εισήγηση και να ανάψει το πράσινο φως για την επανέναρξη του πρωταθλήματος που έχει εξελιχθεί σε σίριαλ και μάλιστα πολλών επεισοδίων.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ
Λεβαδειακός-Ολυμπιακός
Πανιώνιος-Ξάνθη
Κέρκυρα-Λαμία
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ