«Η Λίβερπουλ πάει Κόπα Άφρικα για τον Αγκιμπού»

«Η Λίβερπουλ πάει Κόπα Άφρικα για τον Αγκιμπού»

Ακόμα ένα αγγλικό δημοσίευμα που συνδέει τον Αγκιμπού Καμαρά με τη Λίβερπουλ.

Η «τρέλα» με τον Αγκιμπού Καμαρά καλά κρατεί! Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού που αποχώρησε για το Κόπα Άφρικα, πραγματοποιεί μία ονειρική σεζόν με τους ερυθρόλευκους και έχει καταφέρει να «τρελάνει» πολλές μεγάλες ομάδες, καθώς εκτός από τη Λίβερπουλ και η Μίλαν φέρεται να τον έχει στα «ραντάρ» της.

Το όνομα του Αγκιμπού συνδέεται για ακόμη μία φορά με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σε ένα σημερινό αγγλικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα liverpoolecho, η οποία ασχολείεται αποκλειστικά με θέματα των «κόκκινων».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ πρόκειται να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του Αγκιμπού στο Κόπρα Άφρικα, όπου ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Γουινέας, γράφοντας χαρακτηριστικά «σίγουρα φαίνεται ικανός να παίξει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης».

Παράλληλα, οι άγγλοι συγκρίνουν τον Αγκιμπού με τον Λούκας Λέιβα και αναφέρουν πως θα μπορούσε να είναι ο νέος… Λούκας Λέιβα ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ συνολικά 346 φορές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ