Οι (επτά) ανοιχτές υποθέσεις της Super League

Οι (επτά) ανοιχτές υποθέσεις της Super League

Η Super League συνεχίζεται κανονικά, ωστόσο δεν σταματά να μετρά «απώλειες». Δύο ματς για τη 17η αγωνιστική αναβλήθηκαν, με το σύνολο των αγώνων που δεν θα διεξαχθούν στην ώρα τους λόγω πανδημίας να ανεβαίνει πλέον στα επτά.

Παρά το αίτημα τεσσάρων ομάδων της Super League για αναστολή του πρωταθλήματος, στο Δ.Σ της Λίγκας την Παρασκευή (7/1) αποφασίστηκε να μην συμβεί κάτι τέτοιο και να γίνει κανονικά η σέντρα της 17ης αγωνιστικής το προσεχές Σαββατοκύριακο. Το «κανονικά» βέβαια σηκώνει κουβέντα αφού ήδη δύο παιχνίδι έχουν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων στις ομάδες.

Άρης – Ατρόμητος και Παναιτωλικός – Λαμία δεν θα πραγματοποιηθούν στις ημερομηνίες που είχαν αρχικά οριστεί και έρχονται να προστεθούν στη λίστα με τα προηγούμενα πέντε αναβληθέντα ματς, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα επτά. Μία ολόκληρη αγωνιστική ουσιαστικά έχει αναβληθεί, με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Παναιτωλικό να είναι οι δύο ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο από την έξαρση του ιού τον τελευταίο μήνα.

Το κακό ξεκίνησε από τη 13η αγωνιστική και κλιμακώθηκε σταδιακά, με το πρόβλημα πλέον να είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ενώ οι περισσότερες ομάδες είναι στο όριο από πλευράς κρουσμάτων και κάθε ματς στον «αέρα» μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάμε να δούμε ποια είναι τα ματς που έχουν αναβληθεί μέχρι τώρα και ποια εξ αυτών έχουν οριστεί σε νέες ημερομηνίες.

Αναλυτικά τα επτά ματς:

13η αγων. Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (Θα γίνει στις 12/1)

14η αγων. Απόλλων Σμύρνης – Παναθηναϊκός (Δεν έχει οριστεί ακόμη)

15η αγων. Βόλος – Απόλλων Σμύρνης (Δεν έχει οριστεί ακόμη)

16η αγων. Ατρόμητος – Βόλος (Δεν έχει οριστεί ακόμη)

16η αγων. ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (Θα γίνει στις 12/1)

17η αγων. Άρης – Ατρόμητος (Δεν έχει οριστεί ακόμη)

17η αγων. Παναιτωλικός – Λαμία (Δεν έχει οριστεί ακόμη)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ