Κίνηση της ΑΕΚ για Περέα, πληρώνει και τον Παναθηναϊκό για να τον πάρει

Κίνηση της ΑΕΚ για Περέα, πληρώνει και τον Παναθηναϊκό για να τον πάρει

Ο 22χρονος επιθετικός που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα ενδιαφέρει την ΑΕΚ η οποία εμφανίζεται έτοιμη να τον κάνει δικό της, πληρώνοντας και το ποσοστό που αναλογεί στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ να είναι στη μεσαία γραμμή και εκεί να χρειάζεται άμεσα ενίσχυση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ωστόσο οι άνθρωποι που «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας δεν σταματούν να τσεκάρουν παίκτες για όλες τις θέσεις. Και ειδικά ποδοσφαιριστές που έχουν… μέσα στα πόδια τους, από τη Super League.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Χουάν Χοσέ Περέα ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη φετινή σεζόν. Ο Κολομβιανός άσος που πήρε το καλοκαίρι μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την ομάδα της Ηπείρου ενώ οι «πράσινοι» διατηρούν 35% ποσοστό μεταπώλησης.

Οι «κιτρινόμαυροι» που έχουν στα υπόψιν τους εδώ και καιρό τον 22χρονο άσο, φέρονται έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτησή του πληρώνοντας τον ΠΑΣ, αλλά και τον Παναθηναϊκό στο ποσοστό που του αναλογεί. Η συγκεκριμένη υπόθεση μάλιστα ενδέχεται να συνδεθεί και με εκείνη του Μουαμέρ Τάνκοβιτς ο οποίος δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από την ΑΕΚ για να βρει μία ομάδα στην οποία θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Όσο για τον Περέα, ο νεαρός άσος ήρθε στην Ελλάδα το 2019 για τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο σε 28 συμμετοχές μέτρησε τρία γκολ και μια ασίστ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Βόλο όπου κατέγραψε 31 συμμετοχές, με τρία γκολ και μία ασίστ ενώ φέτος μετρά ήδη τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον ΠΑΣ.

Μάλιστα ο Περέα είχε πραγματοποιήσει φέτος πολύ καλή εμφάνιση και στο ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, όπου είχε κερδίσει και το πέναλτι από τον Μήτογλου στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ