Επιβεβαίωση για to10.gr – Αυτός είναι ο Γερμανός που ανέλαβε τον Απόλλωνα Σμύρνης

Επιβεβαίωση για to10.gr – Αυτός είναι ο Γερμανός που ανέλαβε τον Απόλλωνα Σμύρνης

O Μάρκο Γκρότε βρίσκεται στην Ελλάδα και αν όλα πάνε καλά τότε θα γίνει ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, αντικαθιστώντας τον Τζιανλούκα Φέστα, επιβεβαιώνοντας έτσι to10.gr.

Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά και την απομάκρυνση του Τζιανλούκα Φέστα από τον πάγκο της ομάδας. Στις 6/1 όταν και το διαζύγιο των δύο πλευρών έγινε επίσημο, είχατε ενημερωθεί από to10.gr πως οι άνθρωποι της Ελαφράς Ταξιαρχίας κοιτούν προπονητή από τη Γερμανία.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες ο εκλεκτός της ομάδας του Απόλλωνα είναι ο Μάρκο Γκρότε, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τις επαφές με τον σύλλογο. Έτσι αν όλα κυλήσουν ομαλά αναμένεται να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής.

Ο 50χρονος τεχνικός βρισκόταν μέχρι πρότινος στο τιμόνι της Όσναμπρικ, ομάδας από τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει και στα μικρότερα κλιμάκια της Βέρντερ Βρέμης (U17, U18 και U19).

Έτσι λοιπόν ο Γκρότε αναμένεται να γίνει ο τρίτος προπονητής που αναλαμβάνει τον Απόλλωνα Σμύρνης τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Θυμίζουμε ότι η Ελαφρά Ταξιαρχία είχε ξεκινήσει με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο της, ενώ στη συνέχεια είχε αναλάβει ο Τζιανλούκα Φέστα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ