Προπονητή από τη Βέρντερ Β΄ παίρνει ο Απόλλωνας – Τέλος ο Φέστα

Προπονητή από τη Βέρντερ Β΄ παίρνει ο Απόλλωνας – Τέλος ο Φέστα

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον τεχνικό της ομάδας Τζιανλούκα Φέστα.

Ο Τζιανλούκα Φέστα αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης με τις δύο πλευρές να λύνουν την συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Η ομάδα της Ριζούπολης, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη (6/1) έκανε γνωστό τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον Ιταλό προπονητή.

Συγκεκριμένη ανακοίνωση αναφέρεται πως εκτός από την λύση της συνεργασίας με τον Φέστα αναμένεται να γίνει από μια σειρά αλλαγών στην ομάδα το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η απομάκρυνση του Τζιανλούκα Φέστα από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελούσε κοινό μυστικό εδώ και κάποιες εβδομάδες καθώς η διοίκηση της ομάδας είχε πάρει την απόφαση να λύσει την συνεργασία της με τον Ιταλό τεχνικό.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες εύρεσης νέου προπονητή και έχουνε καταλήξει στο μοντέλο τύπου Αργύρη Γιαννίκη και Ηρακλή Μεταξά. O Γιαννίκης την περσινή σεζόν πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρόνια με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, την οποία φέτος συνεχίζει με την ίδια επιτυχία ο Ηρακλής Μεταξάς, με τους δύο προπονητές να έχουν αρκετά κοινά μεταξύ τους και στην ομάδα του Απόλλωνα θέλουν ένα τέτοιο είδος προπονητή.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα, ωστόσο η διοίκηση του Απόλλωνα φέρεται πως έχει καταλήξει σε έναν Γερμανό προπονητή ο οποίος έχει δουλέψει στην τρίτη κατηγορία της Γερμανίας αλλά και στην Β’ ομάδα της Βέρντερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:  

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Τζιανλούκα Φέστα. Ο κ. Φέστα εργάστηκε στην ομάδα μας με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματική ευσυνειδησία.

Πρόκειται για εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο, στον οποίο οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι η ομάδα συνεχίζει να έχει ελπίδες για την υλοποίηση του στόχου της.

Στο πλαίσιο μιας σειράς αλλαγών που γίνονται στην ομάδα μας αποφασίσαμε από κοινού με τον κ. Φέστα να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Δρόμοι που δεν αποκλείεται στο μέλλον να συναντηθούν και πάλι. Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του και επιτυχίες σε ό,τι επιλέξει να κάνει από εδώ και στο εξής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ