«Μάχη» στο Ηράκλειο με φόντο τα πλέι οφ

«Μάχη» στο Ηράκλειο με φόντο τα πλέι οφ

Στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 17η αγωνιστική της Superleague με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη για κρατηθούν μέσα στην εξάδα του πρωταθλήματος.

Η αυλαία της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague ανοίγει σήμερα με την μοναδική αναμέτρηση να διεξάγεται στο Ηράκλειο ανάμεσα στον ΟΦΗ και το ΠΑΣ Γιάννινα με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη για να διατηρηθούν στην εξάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από την πρώτη του εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα και καλούνται να επιστρέψει στα θετικά αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε με δυσκολία να επικρατήσει το Ιωνικού και πάρει διαφορά τριών πόντων από τους Κρητικούς.

Οι γηπεδούχοι θα αγωνιστούν χωρίς τους Μαρινάκη, Γιάννου που κρίθηκαν ανέτοιμοι, τον Επασί που έχει υποχρεώσεις με το Καμερούν και τους Ουές, Διαμαντή, Σωτηρίου που είναι τραυματίες. Επιστρέφουν, όμως, ο Μεγιάδο που εξέτισε την ποινή του και ο Τοράλ που ξεπέρασε το τραυματισμό του.

Με 17 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε για το Ηράκλειο ο ΠΑΣ, αφού τα προβλήματα λόγω του κορωνοϊού δεν λένε να εγκαταλείψουν την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά. Συγκεκριμένα, εκτός πλάνων είναι οι Λοντίγκιν, Καραχάλιος, Παντελάκης, Σνάιντερ, Γκαρντάβσκι, Σιόνης, Λώλης, Καραγιάννης, Οικονομόπουλος, Αθανασίου και Κόντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ