Σεοάνε από τώρα – Νέα επαφή της ΑΕΚ με τον Ισπανό χαφ της Ουέσκα (Vids)

Σεοάνε από τώρα – Νέα επαφή της ΑΕΚ με τον Ισπανό χαφ της Ουέσκα (Vids)

Ο 24χρονος μέσος της Ουέσκα αρέσει πολύ στην ΑΕΚ η οποία θα τον ήθελε ιδανικά από τώρα στο ρόστερ της. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης, αλλά και η στάση του παίκτη...

Η ΑΕΚ «καίγεται» για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή όπου ποσοτικά μπορεί να δείχνει γεμάτη, ποιοτικά όμως το έλλειμμά της είναι κάτι παραπάνω από εμφανές. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν αποτελούσε ποτέ εύκολη υπόθεση για καμία ομάδα καθώς δύσκολα βρίσκεις παίκτη που να κάνει τη διαφορά και να είναι και διαθέσιμος. Πάντα όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» που έχουν βγει στην αγορά εδώ και πολύ καιρό, έχουν εστιάσει την προσοχή τους σε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θεωρούν πως πληρούν τις προδιαγραφές γι’ αυτό που αναζητούν, αλλά είναι και προσιτές. Έναν box to box μέσο, με καλή τεχνική κατάρτιση και ικανότητα με την μπάλα στα πόδια, ένταση στο παιχνίδι του και γενικά έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες.

Τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι αυτή του Χάιμε Σεοάνε για τον οποίο διαβάσατε πρώτοι λίγες μέρες πριν εκπνεύσει το 2021 από to10.gr. Πρόκειται για τον καλύτερο ίσως παίκτη της Ουέσκα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και μπορεί από τώρα να μιλήσει, αλλά και να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει.

Στο προ ημερών ρεπορτάζ είχατε διαβάσει πως η ιστορία αυτή μπορεί να μην αφορά αποκλειστικά το τώρα, αλλά να μας απασχολήσει για το καλοκαίρι. Τα νέα δεδομένα στην υπόθεση έχουν να κάνουν με την επιθυμία των «κιτρινόμαυρων» για να τον αποκτήσουν από τώρα. Η ΑΕΚ παραμένει σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή και σε νέα επικοινωνία με την πλευρά του μπήκε σε περισσότερες λεπτομέρειες για μία πιθανή συμφωνία, χωρίς όμως να προχωρήσει ακόμη σε επίσημη πρόταση.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι το γεγονός πως ο Σεοάνε βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική της ΑΕΚ και όσα αυτή περιλαμβάνει. Διεκδίκηση πρωταθλήματος, έξοδο στην Ευρώπη, νέο γήπεδο. Πράγματα (τα δύο πρώτα δηλαδή) που με την Ουέσκα είναι απίθανο να καταφέρει να πετύχει ακόμη και αν η ομάδα έπαιρνε την άνοδο για τη La Liga.

Εξάλλου ο Ισπανός χαφ έχει καταστήσει σαφές στη διοίκηση του συλλόγου πως δεν σκοπεύει να μείνει και μετά το καλοκαίρι, οπότε η συνεργασία των δύο πλευρών οδεύει προς το τέλος της. Το θέμα εδώ είναι να ικανοποιηθεί οικονομικά από την ΑΕΚ ο Μαδριλένος άσος και στη συνέχεια να βρεθεί και μία φόρμουλα με την Ουέσκα, ώστε να τον αφήσει να φύγει από τώρα.

Ο Σεοάνε πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας αφού μετράει 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, με επτά γκολ και τρεις ασίστ, ενώ είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Τα δεδομένα συνηγορούν πως πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία που παρουσιάζεται στον δρόμο της ΑΕΚ και μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη της υπόθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ