Επίσημο – Δύο νέες αναβολές στη Super League

Επίσημο – Δύο νέες αναβολές στη Super League

Με επίσημη ανακοίνωση, η Super League ενημέρωσε πως τα παιχνίδια ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και Ιωνικός - Απόλλων Σμύρνης αναβλήθηκαν.

Ήταν αναμενόμενο, πλέον είναι και επίσημο. Το μεγάλο ντέρμπι των δικεφάλων, ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστική δεν θα διεξαχθεί αυτήν την εβδομάδα, καθώς με επίσημη ενημέρωση, η Super League γνωστοποίησε πως η αναμέτρηση αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων.

Εκτός από το μεγάλο ντέρμπι, αναβλήθηκε και το παιχνίδι στη Νεάπολη ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της Super League:

Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ. & ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Π.Α.ΟΚ. και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ