Παναθηναϊκός – Χωρίς Χουάνκαρ στον Βόλο, μέσα οι Ρουμπέν και Χατζηγιοβάνης

Παναθηναϊκός – Χωρίς Χουάνκαρ στον Βόλο, μέσα οι Ρουμπέν και Χατζηγιοβάνης

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Βόλο λόγω του προβλήματος που αποκόμισε στη γάμπα απέναντι στον Άρη έμεινε ο Χουάνκαρ. Κανονικά οι Ρουμπέν και Χατζηγιοβάνης.

Με μία σημαντική απουσία θα ταξιδέψει στον Βόλο ο Παναθηναϊκός (9/1) για την 17η αγωνιστική της Super League. Ο Χουάνκαρ ένιωσε σήμερα ενοχλήσεις στη γάμπα, όπου δέχτηκε χτύπημα στο παιχνίδι με τον Άρη και έτσι έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Βόλο.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή θα βρίσκονται οι Ρούμπεν και Χατζηγιοβάνης που ακολούθησαν το πρόγραμμα με τους συμπαίκτες τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με δύο προσθήκες αλλά και ένα πρόβλημα τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε με τη μεσημεριανή προπόνηση του Σαββάτου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος στο Βόλο (9/1, 17:15).

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε μισό γήπεδο και τακτική. Θεραπεία ακολούθησε ο Χουάνκαρ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη γάμπα, στο σημείο που δέχθηκε το χτύπημα στον αγώνα με τον Άρη, και για το λόγο αυτό έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα, προπονήθηκαν με την ομάδα και επανακάμπτουν στην αποστολή οι Ρουμπέν Πέρεθ, Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ατομικό έκαναν οι Κουρμπέλης, Μπεκ.

Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αποστολή είναι: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βιτάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ