ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 : Μαγική εικόνα

ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 : Μαγική εικόνα

Με γκολ στο 93ο λεπτό, ο ΟΦΗ έσωσε τον βαθμό (1-1) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Καλύτεροι οι Κρητικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ντέρμπι εξάδας στο «Γεντί Κουλέ», με τον ΟΦΗ να… λυτρώνεται στις καθυστερήσεις του αγώνα (1-1).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κρατούσε για 92 λεπτά το χρυσό τρίποντο, με τον Ναμπί να σώζει τους Κρητικούς, δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.

Χτυπημένοι από τον κορωνοϊό οι Γιαννιώτες, ταξίδεψαν στην Κρήτη με μόλις 17 παίκτες, φτάνοντας μια… ανάσα από ένα μεγάλο διπλό. Ωστόσο, στο 93΄αποδόθηκε δικαιοσύνη, με την ομάδα του Νίκου Νιόπλια να είναι καλύτερη σε όλο τον αγώνα, χάνοντας πολλές και κλασικές ευκαιρίες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους φιλοξενούμενους ήταν ο τερματοφύλακας Σούλης, που κατέβασε… ρολά σε αρκετές περιπτώσεις. Ο πορτιέρε των Ηπειρωτών σημείωσε έξι αποκρούσεις στα πρώτα 45 λεπτά, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Στο 4΄ και στο 16΄, ο Λάμπρου νικήθηκε από τον Σούλη, ενώ το σουτ του Νέιρα στο 23′ κατέληξε στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι Κρητικοί έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Νέιρα βρέθηκε ολομόναχος έξω από την περιοχή του ΠΑΣ, έπιασε το σουτ, το οποίο όμως κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ωστόσο, στο 54ο λεπτό, οι Γιαννιώτες άνοιξαν το σκορ. Ο Περέα, πάτησε περιοχή, προσπέρασε τον Πασαλίδη και πλάσαρε εύστοχα από δύσκολη γωνία για το 0-1. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, αλλά το δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Τοράλ στο 61′.

Η μία χαμένη ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη για την ομάδα του Νιόπλια, με το γκολ της ισοφάρισης να έρχεται στο 93΄. Ο Ναμπί έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Εραμούσπε και κατέληξε στα δίχτυα του Σούλη για το 1-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Γκαγιέγος(74′ Καστάνιος), Μεγιάδο(90′ Ναμπί), Νέιρα(60′ Ντε Γκούζμαν), Λάμπρου, Τσιλιανίδης(60′ Τοράλ), Φαν Ντούινεν(60′ Ντουρμισάι)

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Σούλης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πέεσμαν, Μορέιρα, Λιάσος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ(46′ Στάνκο), Περέα(90+2′ Τριάδης), Μιλιντσεάνου(71′ Μίνα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ