Η αναβολή που σπέρνει χάος – Όλα στον αέρα πλέον για το «κόκκινο» καλεντάρι

Η αναβολή που σπέρνει χάος – Όλα στον αέρα πλέον για το «κόκκινο» καλεντάρι

Λογαριασμός που… δεν βγαίνει- Ειδικά αν ο Ολυμπιακός προκριθεί στους ημιτελικούς του κυπέλλου ή στους «16» του Europa League.

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση πλέον το πρωτάθλημα της Super League. Ειδικά από τη στιγμή που ο covid έριξε τα οχυρά των δύο ομάδων μας που συνεχίζουν τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο κύπελλο Ελλάδας. Στην προκειμένη περίπτωση πρώτα του ΠΑΟΚ και από σήμερα πλέον και του Ολυμπιακού.

Δεν… βγαίνει πια ο λογαριασμός του καλεντάρι. Και μπορεί να γίνει ακόμη πιο δύσκολος ο γρίφος, αν οι δύο συνεχίσουν στους «16» της Ευρώπης στις διοργανώσεις που συμμετέχουν ή αν απλά προκριθούν στους ημιτελικούς του κυπέλλου. Για να κάνουν το 2Χ2 δεν πρέπει να το συζητάμε καν.

Μια «ελεύθερη» Τετάρτη υπάρχει ως τα μέσα του Μάρτη για τον Ολυμπιακό: Αυτή που βρίσκεται μπροστά μας (12/1). Η Τετάρτη που ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για το προηγούμενο εξ αναβολής του. H Τετάρτη που προφανώς δεν προλαβαίνει να οριστεί το ματς με τον Αστέρα που ήταν προγραμματισμένο για αύριο. Από εκεί και πέρα; Το πρόγραμμα δεν αφήνει «τρύπα» για εμβόλιμη μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ειδικά αν ο Ολυμπιακός προκριθεί επί του Παναιτωλικού και φτάσει στους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας (που σαφώς είναι και το πιθανότερο).

Και αν κάνει αυτό, και παράλληλα αποκλείσει και την Αταλάντα; Τότε θα πρέπει επί της ουσίας να ξεχάσουμε και τον τρίτο μήνα του χρόνου. Είπαμε: Είναι τόσο στενό το περιθώριο που ο λογαριασμός δεν βγαίνει.

Θυμίζουμε ότι δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα πλει-οφ (και τα πλέι-άουτ) αν δεν ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια. Άρα λοιπόν το τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ έχουν αντίκτυπο σε ολόκληρη τη διαδικασία του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή με το σενάριο που στέλνει τον Ολυμπιακό στους ημιτελικούς του κυπέλλου «εμβόλιμη» δεν υπάρχει ως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Εκτός αν αλλάξουν οι ημερομηνίες του κυπέλλου. Που και πάλι είναι κάτι σχετικό. Αφενός διότι και η συγκεκριμένη διοργάνωση πιέζεται. Και κυρίως: Είναι ΕΠΟ. Και με την ΕΠΟ ως γνωστόν άκρη δεν βγαίνει εύκολα

Ιδού το πρόγραμμα του Ολυμπιακού ως τις 6 Μαρτίου

16/1 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 18η SUPER LEAGUE
19/1 Παναιτωλικός-Ολυμπιακός Προημιτελικός Κυπέλλου
23/1 Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 19η SUPER LEAGUE
26/1* Ολυμπιακός-Παναιτωλικός Προημιτελικός Κυπέλλου
30/1 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20η SUPER LEAGUE
2/2 Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 21η SUPER LEAGUE
6/2 Ιωνικός-Ολυμπιακός 22η SUPER LEAGUE
10/2 – Ημιτελικός Κυπέλλου
13/2 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 23η SUPER LEAGUE
17/2 Αταλάντα-Ολυμπιακός Νοκ άουτ EUROPA LEAGUE
20/2 Βόλος-Ολυμπιακός 24η SUPER LEAGUE
24/2 Ολυμπιακός-Αταλάντα Νοκ άουτ EUROPA LEAGUE
27/2 Ολυμπιακός-ΟΦΗ 25η SUPER LEAGUE
1-2/3 – Ημιτελικός Κυπέλλου
6/3 Άρης-Ολυμπιακός 26η SUPER LEAGUE
10/3 – «16» EUROPA LEAGUE
* Δεν έχει οριστεί ακόμη επίσημα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ