Σούλης – « Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε μια πολύ δύσκολη έδρα»

Σούλης – « Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε μια πολύ δύσκολη έδρα»

Ο Βασίλης Σούλης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βασίλης Σούλης ήταν ο μοναδικός διαθέσιμος τερματοφύλακας για τον ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, εκεί όπου ο Ναμπί με γκολ στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 1-1. 

Ο Σούλης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα της Cosmote TV και χαρακτήρισε πολύ καλό το αποτέλεσμα, καθώς προήλθε σε μία πολύ δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το εάν άφησε πικρία το αποτέλεσμα ή θεωρεί επιτυχία τους 4 βαθμούς των δύο τελευταίων παιχνιδιών: «Όπως πήγε το παιχνίδι το να τρως γκολ στο 93′ δεν είναι ευχάριστο. Υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση για εμάς γιατί είχαμε και πολλές απουσίες σήμερα. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

Το πόσο τους ταλαιπώρησε αυτή η εβδομάδα στην οποία υπήρχαν πολλές απουσίες: «Σίγουρα έχουμε θέματα, γιατί όταν δεν έχεις παίκτες να κάνεις ένα πλάνο και να δουλέψεις την τακτική μέσα στην εβδομάδα, είναι πολύ δύσκολο μετά να έρθεις στο παιχνίδι να κάνεις κάτι αντίστοιχο. Είχαμε απουσίες της τελευταίας στιγμής λόγω τραυματισμού και κορωνοϊού και ήταν δύσκολες οι συνθήκες».

Το ότι ήταν ο μοναδικός τερματοφύλακας, αλλά και από τους κορυφαίους του αγώνα: «Είναι δύσκολο να έχεις μόνο έναν τερματοφύλακα, γιατί μπορεί να συμβεί κάτι απρόσμενο. Κι εγώ έπαιζα με πρόβλημα στη μέση. Είναι δυσάρεστο να παίζει μια ομάδα με τόσο λίγους παίκτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ