Μανωλάς – «Ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό»

Μανωλάς – «Ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό»

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και για τα όσα έζησε στην Ιταλία μίλησε σε Μέσο της χώρας ο Κώστας Μανωλάς.

Χαρούμενος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, δήλωσε σε Μέσο της Ιταλίας ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, μίλησε στην ιστοσελίδα «areanapoli.it» και αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Πειραιά, στα όσα έζησε στην Ιταλία, φορώντας τη φανέλα της Ρόμα και εκείνη της Νάπολι, ενώ ρωτήθηκε και για το γυναικείο ποδόσφαιρο, προσθέτοντας πως θα ήθελε να δει μια από τις κόρες του να ασχολείται με το επάγγελμα.

«Έχω πολλές ωραίες αναμνήσεις από την Ιταλία. Οι καλύτερες μου ήταν δύο. Η βραδιά με την Μπαρτσελόνα, όταν προκριθήκαμε στα ημιτελικά του Champions League με τη Ρόμα και το Κύπελλο που κατακτήσαμε στη Νάπολι.

Πιστεύω ότι με τη Ρόμα αξίζαμε να προκριθούμε στον τελικό του Champions League».

Για μία ενδεχόμενη επιστροφή στη Ρόμα: «Όχι. Ήθελα να επιστρέψω στον Ολυμπιακό και είμαι εδώ. Η Ρόμα όμως θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Έζησα μερικά τρομερά χρόνια και έφτιαξα μια πολύ δυνατή σχέση με τους φιλάθλους.

Κατάφερα να παίξω με παίκτες σαν τον Ντε Ρόσι και τον Τότι που είναι μεταξύ των κορυφαίων Ιταλών».

Για το γυναικείο ποδόσφαιρο: «Στη Ρόμη είδα πολλές καλές γυναίκες στο ποδόσφαιρο. Έχω τρεις κόρες και ελπίζω έστω η μία να τα καταφέρει και να φτάσει να γίνει επαγγελματίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ