ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming: Ο Βόλος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση που έδωσε, γνωρίζοντας από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, μετά το 0-0 του δεύτερου αγώνα (ήττα 1-2 στο πρώτο ματς). Ακολουθούσε ο αγώνας κόντρα στον Ατρόμητο, την Τετάρτη, αλλά τελικά αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στο στρατόπεδο των αντιπάλων. Στο πρωτάθλημα, δεν επικράτησε σε κανένα από τα εννιά τελευταία ματς (0-3-6).

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος, καταφέρνοντας παράλληλα να βελτιώσει τη βαθμολογική θέση του και να μειώσει στους επτά τους βαθμούς που τον χωρίζουν από τη 2 η ΑΕΚ. Στην τελευταία αναμέτρηση, μεσοβδόμαδα, οι παίκτες του Γιουβάνοβιτς επικράτησε με 2-0 του Άρη συνεχίζοντας την καλή πορεία του.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόλο και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 17:15 της Κυριακής.

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Γιοβάνοβιτς «Μπράβο στα παιδιά, κερδίσαμε δίκαια»

Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αρη ικανοποίησε τον έμπειρο τεχνικό. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Αρη στη Λεωφόρο για την 16η αγωνιστική της Superleague και επέστρεψε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Μια εμφάνιση που ικανοποίησε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον τεχνικό του Τριφυλλιού μετά το τέλος της αναμέτρησης να συγχαίρει τους παίκτες του και να τονίζει ότι η ομάδα του κέρδισε δίκαια το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να πω πολλά μπράβο στα παιδιά. Είναι μια εποχή δύσκολη για όλες τις ομάδες, σαν ομάδα μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο και σήμερα κόντρα στον Άρη, που είναι πάρα πολύ καλή ομάδα τα καταφέραμε, κερδίσαμε δίκαια. Όπως είχαμε εμείς απουσίες είχε και ο Άρης. Εμένα μου άρεσε που είχαμε συνοχή και πίστη σε όλο το ματς, αυτό με αφήνει ικανοποιημένο και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εκτός από εμάς απουσίες είχε και ο Άρης».

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Live Streaming | Λούντκβιστ «Βήμα στη σωστή κατεύθυνση»

Ο Ραμόν Λούντβκιστ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Άρη, αλλά και για τη δική του εμφάνιση. Την ικανοποίησή του για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη, αλλά και για τη δική του εμφάνιση εξέφρασε ο Ραμόν Λούντκβιστ στις δηλώσεις του στην Cosmote TV.

Όσα είπε ο Λούντκβιστ:

«Ήταν ένα σημαντικό ματς, θέλαμε τη νίκη για να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή και αυτοί οι τρεις βαθμοί ήταν ένα καλό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ιδιαίτερη κατάσταση με τον κορωνοϊό. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Έχουμε καλή ομάδα και πολλούς καλούς παίκτες, εγώ για παράδειγμα είχα την ευκαιρία να παίξω και είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Χαίρομαι που αγωνίστηκα».

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ