Η απάντηση του Μπέου στον Παναθηναϊκό!

Η απάντηση του Μπέου στον Παναθηναϊκό!

Ο ισχυρός άντρας του Βόλου δεν άφησε αναπάντητες τις διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία.

Σφοδρά παράπονα από τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Βόλο έχει ο Παναθηναϊκός ο οποίος απέσυρε μάλιστα την εμπιστοσύνη του στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ με το τέλος της αναμέτρησης. Ο Αχιλλέας Μπέος από την άλλη, δεν άφησε αναπάντητες τις διαμαρτυρίες των «πράσινων» και με δηλώσεις του στη NOVA τα… έχωσε στους Έλληνες διαιτητές.

«Σήμερα είναι μία ιστορική νίκη απέναντι σε έναν τεράστιο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός», είπε ο Αχιλλέας Μπέος και συνέχισε, «Αυτή είναι πρώτη μεγάλη νίκη του Βόλου που ιδρύθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, θέλω να πω συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα «μπράβο» στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε έναν αξιόλογο προπονητή και άνθρωπο που έχει κάνει πραγματικά καλή δουλειά, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαιτησία λέγοντας: «Μας αγαπάει ο Θεός ως τι; Αναβλήθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου ήρθε ένας ξένος διαιτητής. Σκέφτεστε να είχαμε εδώ κάνα Κουτσιαύτη τι θα γινόταν; Άντε στη φάση του ορισμού της κόκκινης κάρτας, το πολύ-πολύ να είχε δώσει ένα φάουλ».

«Γιατί οι Κουτσιαύτηδες αυτοί είναι;», ανέφερε ακόμη ο Μπέος, ο οποίος αποκάλυψε επίσης πως ο Βόλος θα κάνει άλλες δύο μεταγραφές, ενώ προανήγγειλε την παραμονή Μπράτσου λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι γνώστης του ποδοσφαίρου, διαβάζει και μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες σε νέα παιδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ