Επίσημο : Στις 14-16 Απριλίου η 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Επίσημο : Στις 14-16 Απριλίου η 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ

Η Σούπερ Λιγκ ανακοίνωσε πως η 27η αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 14-16 Απριλίου. Οριστικά Μεγάλη Τετάρτη (4/4) το ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης.

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωσε του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ, η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας έγιναν γνωστές οι αποφάσεις που πάρθηκαν.

Η 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 14-16 Απριλίου, ενώ επισημοποιήθηκε ότι το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη (4/4).

Η ανακοίνωση:

«1/ Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Super League αποφάσισε ομόφωνα, αφού έλαβε υπόψη και αποδέχθηκε τις βασικές αρχές οι οποίες αναφέρονται στα από 21/3/2018 και 23/3/2018 έγγραφα του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη, να υποβάλλει εντός της ποδοσφαιρικής οικογένειας συγκεκριμένες προτάσεις-τροποποιήσεις των οικείων πειθαρχικών κανόνων, με γνώμονα την πρόοδο του ποδοσφαίρου και την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων.

2/ Αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Πρωτάθλημα SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ να συνεχιστεί με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής ημέρας. Ο εξ αναβολής αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ ορίστηκε για τη Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου 2018. Η 27η αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ θα διεξαχθεί 14-16 Απριλίου 2018.

3/ Η πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έλαβε την εκ του καταστατικού απαιτούμενη πλειοψηφία των ¾

4/ Ο Τελικός του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE K15 θα διεξαχθεί στη Λαμία».

 

Διαβάστε ακόμα

Super League : Ξεκινάει το πρωτάθλημα από το Σάββατο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ