Ο παίκτης – βαρίδι της ΑΕΚ βρήκε ομάδα στην Πορτογαλία

Ο παίκτης – βαρίδι της ΑΕΚ βρήκε ομάδα στην Πορτογαλία

Μετά από μήνες απραγίας, κατάφερε να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Καλοκαίρι του 2019. Ήρθε στην ΑΕΚ μετά βαϊων και κλάδων. Προσωπική επιλογή του Μιγκέλ Καρντόσο, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να μην του χαλάει το… χατίρι. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» κατέβαλλαν και το ποσό των 400.000 ευρώ στην Αντβέρπ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του. Το αποτέλεσμα; Ακρως απογοητευτικό, με τους ανθρώπους της Ένωσης να κάνουν τα πάντα για να ξεφορτωθούν το υψηλό συμβόλαιό του (τριετές με αποδοχές 400.000 ευρώ).

Ο λόγος φυσικά για τον Νταβίντ Σιμάο, ο οποίος κατάφερε μετά από μήνες απραγίας να βρει την επόμενη ομάδα του. Ο Πορτογάλος χαφ που πέρασε και δεν… ακούμπησε από την ΑΕΚ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρούκα.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου «η Αρούκα κάνει δικό της τον Σιμάο με στόχο να την ενισχύσει άμεσα καθώς έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης εδώ και πέντε σερί αγώνες».

Ο 31χρονος μέσος βρισκόταν χωρίς ομάδα από το καλοκαίρι, όταν και έλυσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ. Μια επιλογή που δεν έπιασε για τον Δικέφαλο, καταγράφοντας μόλις 7 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Και τώρα, ετοιμάζεται για νέες… περιπέτειες στην πατρίδα του με την Αρούκα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ