«O Μουρίνιο θέλει τον Σωκράτη στη Ρόμα»

«O Μουρίνιο θέλει τον Σωκράτη στη Ρόμα»

Η Ρόμα βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και ο Ζοσέ Μουρίνιο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε Αγγλία και Ιταλία.

Η Ρόμα ψάχνει για κεντρικό αμυντικό στην αγορά ενόψει Ιανουαρίου και ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Οι τζιαλορόσι κινούνται δυναμικά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έχουν κλείσει ήδη τον Σέρχιο Ολιβέιρα, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει και έναν έμπειρο στόπερ για το δεύτερο μισό της σεζόν, με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό να είναι στην κορυφή της λίστας του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ένα δημοσίευμα της Daily Express, το οποίο αναπαράγεται και στην Ιταλία, ο Μουρίνιο ενδιαφέρεται έντονα για τον Παπασταθόπουλο και δεν αποκλείεται να κάνει ακόμη και κίνηση μέσα στο επόμενο διάστημα για να τον κάνει δικό του. Ο Σωκράτης από την πλευρά του μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2023, όμως ο Μουρίνιο είναι πιθανό να κάνει κρούση στους πρωταθλητές Ελλάδας προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στη Serie A.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 33χρονος στόπερ έχει παίξει πολλά χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς έχει φορέσει τις φανέλες των Μίλαν και Τζένοα. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ζοσέ Μουρίνιο επιμένει σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα για την απόκτηση του, αφού η εμπειρία του από τη Serie A και το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί διάστημα προσαρμογής τον έχουν θέσει ως πρώτο στόχο.

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ και της Ντόρτμουντ έχει φέτος 21 συμμετοχές και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τους ερυθρόλευκους, στους οποίους εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2021, ενώ έχει κατακτήσει ήδη ένα πρωτάθλημα Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ