Η Γουέστ Χαμ, ο Μαθία και ο Μιραλάς!

Η Γουέστ Χαμ, ο Μαθία και ο Μιραλάς!

Η πρόσληψη του Μαθία από την Γουέστ Χαμ, το «φλερτ» του Ισπανού πρώην τεχνικού διευθυντή του Ολυμπιακού με τον Κέβιν Μιραλάς και η επιθυμία του Βέλγου επιθετικού.

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Ολυμπιακός έκανε μια πολύ μεγάλη υπέρβαση, ντύνοντας ξανά στα «ερυθρόλευκα» τον Κέβιν Μιραλάς. Ο Βέλγος επιθετικός ήθελε πολύ να γυρίσει στην Ελλάδα και στους Πειραιώτες, με τη διοίκηση του συλλόγου να κάνει πράξη την επιθυμία του. O 30χρονος επιθετικός αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά του, με τον ίδιο να θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι, όταν και τελειώνει ο δανεισμός του, με πολλές ομάδες, ωστόσο, να βολιδοσκοπούν την περίπτωσή του.

Το «φλερτ» του Μαθία με τον Μιραλάς

Μια από αυτές, υπό προϋποθέσεις είναι και η Γουέστ Χαμ, η οποία σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα θέλει να προσλάβει τον Εντουάρντο Μαθία ως τεχνικό διευθυντή. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Sun», η λονδρέζικη ομάδα ενδιαφέρεται για τον Ισπανό παράγοντα, ενώ για τη θέση του προπονητή ακούγεται «δυνατά» το όνομα του Μανουέλ Πελεγκρίνι. Η «Sun» μάλιστα στο ρεπορτάζ για τον πρώην τεχνικό διευθυντή των Πειραιωτών, αναφέρει και τους 5 παίκτες που πιθανότατα θα απασχολήσουν την Γουέστ Χαμ το καλοκαίρι, σε περίπτωση που ευοδωθεί το deal με τον Ιβηρα. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος είχε συνυπάρξει στον Ολυμπιακό με τον Μαθία.

«Η θητεία του Μαθία στον Ολυμπιακό ήταν σύντομη, αλλά είδε τον Κέβιν Μιραλάς να ανθίζει στον Πειραιά, πετυχαίνοντας 34 γκολ σε 67 αγώνες. Το 2012 ο Μιραλάς μετακόμισε στην Εβερτον, η οποία το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν τον έδωσε πίσω στον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος θα είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι και η Γουεστ Χαμ κοιτάζει έναν ακόμα επιθετικό από την Premier League», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Παράλληλα, την Δευτέρα (26/3) πραγματοποιήθηκε δημοσκόπηση σχετικά με το ποιοι παίκτες της Εβερτον πρέπει να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας και ποιοι πρέπει να αποχωρήσουν το καλοκαίρι. Πρώτος στη «μαύρη λίστα» των οπαδών της Εβερτον ήταν ο Σάντρο 31%, με τον Μιραλάς να συγκεντρώνει το 5,9% των αρνητικών ψήφων.

Η επιθυμία του Βέλγου

Το όνομα του 30χρονου επιθετικού, ο οποίος στον αγώνα με τον Πλατανιά πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, αναμένεται το καλοκαίρι να απασχολήσει αρκετές ομάδες, με τον ίδιο πάντως να έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να παραμείνει στους Πειραιώτες. Αλλωστε, όλοι θυμούνται τη μάχη που έδωσε με τη διοίκηση της Εβερτον, για να καταφέρει να επιστρέφει στο «σπίτι» του, όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει κατά την άφιξή του στο Ελ. Βενιζέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ