Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Γκέτεμποργκ στον Έρλινγκμαρκ

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της Γκέτεμποργκ στον Έρλινγκμαρκ

Το δικό της «αντίο» στον Όγκουστ Έρλινγκμαρκ είπε η Γκέτεμποργκ, ομάδα που τον ανέδειξε και μέσω της οποίας κλήθηκε στην Εθνική Σουηδίας.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ατρόμητος της απόκτησης του Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, ακολούθησε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της πρώην ομάδας του, της Γκέτεμποργκ.

Άλλωστε, η σουηδική ομάδα ήταν αυτή που ανέδειξε τον 23χρονο μέσο, ο οποίος αγωνίστηκε με τα χρώματά της από την περίοδο που ήταν στις Ακαδημίες της, πραγματοποιώντας συνολικά 132 εμφανίσεις με απολογισμό 8 γκολ.

«Είναι ένας από τους παίκτες μας που ήταν στην πρώτη-ομάδα το μεγαλύτερο διάστημα και είχαμε καλό διάλογο κατά τη διάρκεια της χρονιάς, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του έληγε. Τώρα θέλει να δοκιμάσει μια περιπέτεια στο εξωτερικό και θέλουμε να του ευχηθούμε καλή τύχη», ανέφερε αρχικά ο αθλητικός διευθυντής των Σουηδών, Πόντους Φάρνερουντ για να προσθέσει στην συνέχεια:

«Ο «Άγκε» είναι ένα άλλο καλό παράδειγμα για το πώς μπορείς να κάνεις το βήμα από τη δική μας Ακαδημία, να εδραιωθείς στην πρώτη-ομάδα και μετά να προχωρήσεις. Παίκτες που προέρχονται από την Γκέτεμποργκ γεμίζουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και αυτό είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαστε περήφανοι. Θα έχει ενδιαφέρον να ακολουθήσουμε τον Άγκε και να τον δούμε σε διαφορετικό περιβάλλον και πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ