Οι ενδεκάδες στο Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ

Οι ενδεκάδες στο Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ

Έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες στην εξ αναβολής αναμέτρησης ανάμεσα στον Απόλλωνα Σμύρνης και τον ΟΦΗ για την 13η αγωνιστική της Super League.

Λίγη ώρα (12/1, 17:15) πριν ξεκινάει η εξ αναβολής αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με τον ΟΦΗ, έγιναν γνωστές και οι επιλογές των δύο προπονητών αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα των ομάδων τους.

Συγκεκριμένα ο Μάρκο Γκρότε στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ελαφράς Ταξιαρχίας, με διάταξη 4-4-2 θα ξεκινήσει τους: Βέρχουλστ– Ντεντάκης, Μπρούνο Άλβες, Λισγάρας, Γιακιμόφσκι– Φατιόν, Σλίβκα, Φαν Λα Πάρα, Γιαννιώτας– Σίγκνιεβιτς, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο του Απόλλωνα θα καθίσουν οι Κότσαρης, Μουστάκας, Μαρτίνες, Παπαγεωργίου, Ράιλι, Κραγιόπουλος, Σαχλί, Ρόγκνε και Παμλίδης.

Από την μεριά του ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκος Νιόπλιας με σύστημα 4-2-3-1 επέλεξε τους: Βάτερμαν–Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης–Γκαγιέγος, Ντε Γκουζμάν-Τσιλιανίδης, Τοράλ, Νέιρα–Λάμπρου.

Αντίθετα, αναπληρωματικοί θα είναι οι: Σηφάκης, Σελίμοβιτς, Φαν Ντάινεν, Ναμπί, Καμάου, Διαμαντής, Ντουρμισάι, Καστάνιος και Κοροβέσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ