Μπρινιόλι – Επαφές με τη Σπαλ έχει ο Ιταλός

Μπρινιόλι – Επαφές με τη Σπαλ έχει ο Ιταλός

Στο στόχαστρο της Σπαλ βρίσκεται ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έφτασε στην χώρας μας για λογαριασμό του τριφυλλιού το περασμένο καλοκαίρι, με τον Ιταλό κίπερ μάλιστα να κάνει την παρθενική του εμφάνιση σε ντέρμπι αιωνίων απέναντι στον Ολυμπιακο, στην λευκή ισοπαλία(0-0) του Γ.Καραϊσκάκη στις 3 Οκτωβρίου.

Από την εμφάνιση του κόντρα στο σύνολο του Πέδρο Μάρτινς ο 30χρονος δεν ξανακοίταξε πότε πίσω του, έχοντας καταγράψει μέχρι στιγμής 12 συμμετοχές με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αποτελώντας πλέον το No1 της ομάδας.

Φυσικά οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Μπρινιόλι στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν παιρνούν απαρατήρητες από τους συμπατριώτες του, με την ομάδα της Σπάλ να έχει βάλει στο στόχαστρο τον τερματοφύλακα των «πρασίνων» με σκοπό να τον επαναπατρίσει.

Ωστόσο μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωση για τους ιθύνοντες του ιταλικού συλλόγου, καθώς όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, είναι ικανοποιημένοι από τον Ιταλό και δύσκολα θα τον παραχωρούσαν, ειδικά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ το δεύτερο εμπόδιο για την Σπαλ έχει να κάνει με την επιθυμία του παίκτη να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, για αυτό και άλλωστε  αποχώρησε από την Έμπολι που αγωνιζόταν στην Serie B.

Μένει να δούμε τις θα συμβεί τις επόμενες ημέρες, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δύσκολα το ενδιαφέρον της Σπαλ θα εξελιχθεί σε γάμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ