Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκο

Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκο

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν το τελευταίο για τον Βραζιλιάνο μπακ που θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αποχαιρέτησε ομάδα και κόσμο. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μπακ, φεύγει έχοντας τα καλύτερα συναισθήματα για τον Δικέφαλο.

Όσα είπε ο Ροντρίγκο:

Για το ότι ήταν ένα ιδιαίτερο ματς για τον ίδιο: «Αρχικά καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα, γιατί ήταν το τελευταίο μου. Είμαι χαρούμενο που κατάφερα να τελειώσω αυτή την πορεία στον ΠΑΟΚ με μια νίκη. Είναι πολλά τα συναισθήματα που έχω μέσα μου».

Για τη νίκη επί του Παναιτωλικού: «Είναι αλήθεια ότι το προηγούμενο διάστημα ήταν δύσκολο για εμάς. Έπρεπε ο καθένας να βγάλει στο γήπεδο αυτό που πρέπει, αυτό κάναμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό».

Για τα συναισθήματα με τα οποία αποχαιρετά τον ΠΑΟΚ: «Φεύγω με καλά συναισθήματα. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο έντονη ομάδα που έχω αγωνιστεί στην καριέρα μου, ευχαριστώ τον προπονητή για τα καλά του λόγια, ήταν πάντα ειλικρινής απέναντι μου. Συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι το καλύτερο για εμένα είναι να φύγω, γιατί έχω και κάποια προβλήματα με την οικογένειά μου. Κρατάω τα θετικά, είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στον ΠΑΟΚ και έχω μόνο καλά λόγια να πω για την ομάδα, για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ