Αποκάλυψη – Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα αστεράκι της Παρί Σεν Ζερμέν

Αποκάλυψη – Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα αστεράκι της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο 20χρονος Μπαντιουγκού Φαντιγκά της Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε στην Ελλάδα και ο Ολυμπιακός αναμένεται να ολοκληρώσει άμεσα την απόκτησή το. To10.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ο Ολυμπιακός συνηθίζει να κινείται με άκρα μυστικότητα. Και αυτό έκανε και τώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, οι Ερυθρόλευκοι έφεραν στην Ελλάδα και κλείνουν άμεσα ένα ακόμη σπουδαίο ταλέντο. Από την αγαπημένη τους Γαλλία. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Οπως προκύπτει από τη Γαλλία, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και ο 20χρονος μέσος ήρθε στην Ελλάδα, για να δει τις εγκαταστάσεις, να δει την πόλη, να συζητήσει με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και να πάρει την απόφασή του. Απόφαση που φαίνεται ότι είναι θετική. Με τον παίκτη να λέει το μεγάλο «ναι».

Μάλιστα, κατά κάποιες πληροφορίες πέρασε ήδη από ιατρικές εξετάσεις και εάν δεν έχει υπογράψει ήδη στους Ερυθρόλευκους, αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα. Πιθανότατα στη διάρκεια της εβδομάδας.

Εκείνο που έχει σημασία να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο είναι ότι ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που αναδείχθηκε από την ίσως κορυφαία ακαδημία του γαλλικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, αυτή της Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, δεν πρόκειται για κάποιον ποδοσφαιριστή που απλά προπονούνταν με την πρώτη ομάδα των Παριζιάνων, αλλά για παίκτη που στη διάρκεια της περσινής χρονιάς είχε συνολικά 6 συμμετοχές. Με την πρώτη ομάδα, ως συμπαίκτης των Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Το συμβόλαιο του Φαντιγκά με την Παρί Σεν Ζερμέν εκπνέει τον Ιούνιο. Ο Ολυμπιακός τον κλείνει από τώρα, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό εάν η γαλλική ομάδα θα δεχθεί να τον αφήσει από τώρα στους Ερυθρόλευκους ή εάν θα τον διατηρήσει στο ρόστερ της έως το τέλος του συμβολαίου του και εν συνεχεία θα του δώσει το ελεύθερο να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στους Πειραιώτες.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Φαντιγκά γεννήθηκε στις 15/01/2001 στο Παρίσι, από γονείς με καταγωγή από το Μάλι. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και μοιάζει πολύ το στιλ του με εκείνο του Αγκιμπού Καμαρά, καθώς μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Εντάχθηκε στις ακαδημίες της Παρί το 2013, σε ηλικία 12 ετών, στα 18 του υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο (δια νόμου 3ετές) και τώρα που αυτό λήγει, ο Ολυμπιακός ανοίγει την αγκαλιά του για να τον καλωσορίσει.

Με τους Ερυθρόλευκους να δείχνουν με τη διαφαινόμενη απόκτηση του Φαντιγκά, ότι συνεχίζουν να κάνουν μεταγραφές κάτω από τα ραντάρ, εντάσσοντας στο ρόστερ τους παίκτες με ταλέντο, προοπτική, δίψα, αλλά και προερχόμενους από εξαιρετικές ποδοσφαιρικές σχολές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ