Αυτό συμφώνησαν Μπότο-Σαββίδης και Λουτσέσκου

Αυτό συμφώνησαν Μπότο-Σαββίδης και Λουτσέσκου

Τι συμφώνησαν οι Μπότο-Σαββίδης και Λουτσέσκου για τα μεταγραφικά πλάνα του ΠΑΟΚ. Τι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών εξετάζουν οι «ασπρόμαυροι» και πως θα κινηθούν στο υπόλοιπο του Γενάρη.

Λίγες μόλις ώρες έχουν περάσει από την πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ στη χειμερινή περίοδο, καθώς ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά είναι με κάθε επισημότητα από το βράδυ της Τετάρτης ο Ισπανός δεξιός μπακ, Ζοάν Σάστρε.

Ο Σάστρε θα αγωνιστεί στην Τούμπα ως δανεικός, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να φτάνει σε συμφωνία με τη Μαγιόρκα για μια οψιόν αγοράς, την οποία θα έχει τη δυνατότητα να την ενεργοποιήσει στο τέλος της σεζόν, εφόσον οι εμφανίσεις του Ισπανού ικανοποιήσουν.

Φυσικά, αυτή πρόκειται και για την πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ επί ημερών Ζοσέ Μπότο. Μία κίνηση με… άρωμα Μπότο ο οποίος ειδικεύεται σε τέτοιοι είδους ενέργειες που έχουν να κάνουν με το μπάτζετ και την ισορροπία του.

Ο Πορτογάλος βρίσκεται συνεχώς σε επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ρασβάν Λουτσέσκου και η συγκεκριμένη κίνηση «πατάει» ακριβώς πάνω στο σχέδιο που έχει συμφωνηθεί από τους τρεις ηγέτες του μεταγραφικού σχεδιασμού για τη χειμερινή περίοδο.

Η οποία χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες. Η πρώτη έχει να κάνει με το μπάτζετ. Οι τρεις άνδρες έχουν αποφασίσει από κοινού να μην μπει το χέρι… βαθιά στην τσέπη τον φετινό Γενάρη, καθώς ήδη ο προϋπολογισμός έχει ξεφύγει και το μπάτζετ μοιάζει αρκετά επιβαρυμένο από τις μεταγραφικές κινήσεις των τελευταίων παραθύρων.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει και άλλους ποδοσφαιριστές μέσα στον μήνα, καθώς εξετάζει έναν εσωτερικό χαφ και έναν μεσοεπιθετικό που θα αγωνίζεται πίσω από τον σέντερ φορ της ομάδας. Ωστόσο, αν και η ανάγκη είναι μεγάλη, οι περιπτώσεις που θα εξεταστούν θα είναι συγκεκριμένες και όχι «τσουχτερές».

Δεύτερος παράγοντας για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη είναι η ηλικία των ποδοσφαιριστών που θα αποκτηθούν. Ο Δικέφαλος του Βορρά διαθέτει ένα αρκετά γερασμένο ρόστερ με πολλούς ποδοσφαιριστές άνω των 30.

Και για αυτό οι Μπότο, Σαββίδης και Λουτσέσκου έχουν αποφασίσει να ρίξουν τον μέσο όρο ηλικίας και να φέρουν νέο… αίμα στην ομάδα. Η πολιτική λοιπόν που θέλουν να ακολουθήσουν οι «ασπρόμαυροι» μέσα στον Γενάρη, είναι να αποκτηθούν νέοι ποδοσφαιριστές, που δεν θα ξεπερνάνε τα 25 χρόνια ηλικίας, ώστε να πέσει ο μέσος όρος του ρόστερ.

Αυτοί είναι οι δύο παράγοντες που θα κρίνουν το υπόλοιπο μεταγραφικό παζάρι του ΠΑΟΚ μέσα στον Γενάρη. Ο Σάστρε είναι το παράδειγμα και ο Δικέφαλος του Βορρά θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια με ανάλογες προσθήκες, ευελπιστώντας να καλύψει τις «τρύπες» του, χωρίς να «παραβιάσει» τους δύο… κανόνες που έχουν αποφασίσει οι Μπότο, Σαββίδης και Λουτσέσκου.

Ακόμα και ένας ποδοσφαιριστής να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ θα βγει κερδισμένος από την όλη ιστορία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ