Σάστρε – «Θα δώσω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ»

Σάστρε – «Θα δώσω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ»

Ο Ζόαν Σάστρε μίλησε για τη μετακόμισή του στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ.

Ο Ζόαν Σάστρε είναι η πρώτη μεταγραφική… πινελιά του Ζοσέ Μπότο στον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό αμυντικό να συστήνεται στον κόσμο του Δικεφάλου.

Ο 24χρονος αμυντικός μίλησε στην κάμερα του PAOK TV, υπογραμμίζοντας πως ενθουσιάστηκε όταν άκουσε για το ενδιαφέρον των «ασπρόμαυρων». Παράλληλα, υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοάν Σάστρε:

Για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ και τι σκέφτηκε όταν έμαθε για το ενδιαφέρον του Δικεφάλου: «Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, η αλήθεια είναι ότι ενθουσιάστηκα. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, μια από τις μεγαλύτερες. Έχω μεγάλη όρεξη να ξεκινήσω, να παίξω σε αυτό το γήπεδο, με τους οπαδούς και να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

Για τις πρώτες εντυπώσεις του: «Είναι πολύ καλές! Η πόλη μοιάζει να ειναι εντυπωσιακή, οι εγκαταστάσεις της ομάδας επίσης. Βγήκα στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και μου φάνηκε εξαιρετικός».

Για το τι έχει μάθει η εμπειρία του στα ισπανικά γήπεδα: «Μου έχει μάθει ότι ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς, όποιο και αν ειναι το αποτέλεσμα που θα έρθει ή όποιες δυσκολίες και αν συναντήσεις. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάποιες φορές δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να δίνεις το 100% του εαυτού σου, να αγωνίζεται στο μέγιστο βαθμό και πάντα να προσπαθείς για την νίκη».

Για όσα έχει καταφέρει μέχρι τώρα στην καριέρα του και τις συμμετοχές του στην εθνική Ισπανίας: «Μου έχει κοστίσει πολύ όλο αυτό, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για όσα έχω πετύχει. Δούλεψα πολύ σκληρά για να τα καταφέρω. Είναι γεγονός ότι προέρχομαι από έναν πολύ μεγάλο σύλλογο της Ισπανίας όπως η Μαγιόρκα. Έχουμε καταφέρει πολλά τα τελευταία χρόνια, με σερί ανόδους και άλλα πολλά ακόμα. Οπότε το να φορέσεις την φανέλα της εθνικής είναι μια ακόμα στιγμή υπερηφάνειας»

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ από εκείνον: «Αυτό θα πρέπει να το αξιολογήσουν οι ίδιοι. Εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και ως άνθρωπος και ως παίκτης. Ελπίζω μέσα από αυτή την διαδικασία να με κρίνουν σωστά».

Για το αν γνώριζε κάτι για τον ΠΑΟΚ πριν έρθει: «Παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα, κυρίως τις ομάδες που είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας εκεί που υπάρχει ανταγωνισμός. Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα μέσα σε όλους τους στόχους. Για μένα το να είμαι κομμάτι αυτού του πρωταθλήματος, είναι υπέροχο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ