Ο Παναθηναϊκός έριξε «άκυρο» στη Λέγκια για τον Διούδη – Ολες οι λεπτομέρειες

Ο Παναθηναϊκός έριξε «άκυρο» στη Λέγκια για τον Διούδη – Ολες οι λεπτομέρειες

Η Λέγκια ζήτησε τον Σωκράτη Διούδη... τσάμπα, αλλά ο Παναθηναϊκός απάντησε ότι θα τον δώσει μόνο με σοβαρή πρόταση, με λεφτά.

Η Λέγκια Βαρσοβίας θέλει τον Σωκράτη Διούδη. Εχει επικοινωνήσει με την πλευρά του παίκτη, έχει εκφράσει τη θέση της και προσπαθεί να τον κάνει δικό της. Αυτά είναι τα δεδομένα της υπόθεσης από τη μία πλευρά. Διότι από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν είναι σύλλογος που θα καθίσει να παίζει παιχνίδια και να χάνει βασικούς ποδοσφαιριστές του χωρίς να αξιώνει αυτά που κρίνει σωστά.

Στα σενάρια για συμφωνία με τους Πολωνούς, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός απάντησε με τη δική του ξεκάθαρη θέση, που αναφέρει πως η πρόταση της Λέγκια για τον Διούδη έχει απορριφθεί εδώ και 3 μέρες. Μάλιστα, από την ΠΑΕ θεωρούν και αναφέρουν ως αυτονόητη και  χωρίς περαιτέρω συζητήσεις την απόρριψη της προσφοράς. Και υπήρχε λόγος για αυτό.

Σημειώνεται, δε, πως αυτό συνέβη για τον ίδιο τρόπο που απορρίφθηκε και η πρόταση της Αλ Αχλί για τον Μαουρίτσιο.

Οπως οι Αραβες έτσι και οι Πολωνοί έκαναν πρόταση με… αέρα. Η προσφορά τους περιελάμβανε χρήματα για τον Παναθηναϊκό και φυσικά δεν τίθεται θέμα να μείνει ελεύθερος διεθνής παίκτης, με συμβόλαιο σε ισχύ, δίχως κανένα οικονομικό αντάλλαγμα.

Ο Διούδης, όπως και κάθε ποδοσφαιριστής, μπορεί να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ομάδα, αλλά από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο και υπολογίζεται, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τον παραχωρήσει χωρίς ανταλλάγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ