Ο Πολωνός Ρατσκόφσκι σφυρίζει το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ο Πολωνός Ρατσκόφσκι σφυρίζει το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Ο Παβέλ Ρατσκόφσκι θα είναι ο διαιτητής του κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με Πολωνό δημοσιογράφο.

Ο Παβέλ Ρατσκόφσκι θα διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (16/1, 19:30) στην Λεωφόρο. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει με ανάρτησή του στο twitter ο Πολωνός δημοσιογράφος, Ματσιέι Βασόφσκι και συμπατριώτης του έμπειρου ρέφερι.

Ο Ρατσκόφσκι είναι ένας ρέφερι από την πρώτη κατηγορία της UEFA, που έχει και ελληνικό παρελθόν, ωστόσο θα σφυρίξει για πρώτη φορά στη Superleague, εφόσον πράγματι έχει επιλεγεί από την ΚΕΔ για το ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πολωνός (διεθνής από το 2013) σφύριξε πρόσφατα στην Ελλάδα, την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη για το Europa Conference League, όπου ο Δικέφαλος του βορρά ηττήθηκε με 2-1, ενώ ήταν διαιτητής και στους αγώνες Μπάγερν-Ολυμπιακός 2-0 και Έστερσουντ-ΠΑΟΚ 2-0 για Champions League και Europa League αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, ο 38χρονος Πολωνός τη φετινή σεζόν έχει διευθύνει 18 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, έχει 13 παρουσίες στο πρωτάθλημα της χώρας του, δύο στο Europa League, άλλα στο Conference και ένα στο Κύπελλο της χώρας του.

Δείτε το tweet:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ