Αστέρας Τρίπολης – Κανένα κρούσμα κορωνοϊού πριν από τον Βόλο

Αστέρας Τρίπολης – Κανένα κρούσμα κορωνοϊού πριν από τον Βόλο

Η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης έκανε γνωστό πως στις τάξεις της δεν βρέθηκε κανένα κρούσμα κορωνοϊού παραμονές του αγώνα με τον Βόλο(15/1).

Οι Αρκάδες έκανα γνωστό πως κατά τους τελευταίους μοριακούς ελέγχους στους οποίους υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα δεν ανιχνεύθηκε κανένα θετικό δείγμα κορωνοϊού.

Έτσι ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει κανέναν «πονοκέφαλο» εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Βόλο. Θυμίζουμε πως οι Χερόνιμο Μπαράλες και Ρούμπεν Γκαρθία έχει αποφασιστεί να εκτίσουν την ποινή τους, αφού συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:  

«Στους διαγνωστικούς ελέγχους PCR για την νόσο Covid-19 που διενεργήθηκαν στην ομάδα μας ενόψει του αγώνα με τον Βόλο Ν.Π.Σ. για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, δεν ανιχνεύθηκε κανένα θετικό δείγμα».

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην 8η θέση με 20 βαθμούς, ενώ ο Βόλος ακολουθεί στην 9η με 18.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ