Παναθηναϊκός – Όλοι «μέσα» εν όψει του ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Όλοι «μέσα» εν όψει του ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό(15/1).

Με όλους τους παίκτες του διαθέσιμους συνεχίζει την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός, εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο(16/1).

Οι «πράσινοι» έχουν προετοιμαστεί κατάληλα, και έχουν «εξοπλιστεί» με την κατάλληλη ψυχολογία που απαιτούν τα συγκεκριμένα παιχνίδια, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να στοχεύει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Σέρβος τεχνικός είδε με ικανοποίηση τους ποδοσφαιριστές του να γυμνάζονται χωρίς προβλήματα την Παρασκευή (14/1). Άπαντες έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς, δεν αντιμετωπίζουν ζητήματα και δούλεψαν με διάθεση.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και αρκετή δουλειά στην τακτική. Κάτι που συνηθίζει ο Σέρβος τεχνικός, να εστιάζει δηλαδή στην τακτική προπαραμονές των αγώνων. Όταν και διεξάγεται η τελευταία δυνατή προπόνηση της εβδομάδας.

Μοναδικό όνομα στο απουσιολόγιο του τριφυλλιού είναι αυτό του Δημήτρη Κουρμπέλη ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Το πρωί του Σαββάτου (11:00) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού. Θα υπάρξουν και τα καθιερωμένα τεστ για Covid-19. Ακολούθως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή για το μεγάλο Κυριακάτικο ντέρμπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ