Όλα για όλα η ΑΕΚ για τον Μπαρμπόσα

Όλα για όλα η ΑΕΚ για τον Μπαρμπόσα

Η ΑΕΚ δίνει τα... ρέστα της για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Η ΑΕΚ ψάχνεται στην αγορά για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και η περίπτωση που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της το τελευταίο διάστημα είναι αυτή του Ντανίλο Μπαρμπόσα.

Ο Βραζιλιάνος άσος έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν οι άνθρωποι της Ένωσης και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» θα υπάρξει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων με τη Νις.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να πάρουν τον 26χρονο χαφ αρχικά με τη μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι απαιτήσεις των Γάλλων όμως κρίθηκαν υπερβολικές από τους ανθρώπους του Δικεφάλου για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται, όμως δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν την υπόθεση.

Αντιθέτως, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ΑΕΚ είναι έτοιμη να επανέλθει για τον Μπαρμπόσα με νέα πρόταση και αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο σκέψεις. Η μία αφορά δανεισμό για έναν ή ενάμιση χρόνο μαζί με ενοίκιο (με πλήρη κάλυψη των συμβολαίων και των φόρων) και η άλλη συνιδιοκτησία με οικονομικούς όρους του Δικεφάλου και σταδιακή πληρωμή του 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, με ταυτόχρονη κάλυψη του συμβολαίου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ