Λουτσέσκου – «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Λουτσέσκου – «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Ο Ραζβάν Λουτσέκσου μίλησε για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ(15/1,19.30) τονίζοντας πως πρέπει η ομάδα του να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, ενώ σημειώσε πως οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν αρκετή σοβαρότητα απέναντι σε μια πολύ «επικίνδυνη» ομάδα όπως είναι το σύνολο του Νίκου Νίοπλια.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε(19.30) τον ΟΦΗ στην Τούμπα στο πλαίσιο της για την 18η αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα σερί, και να ντουμπλάρει τις νίκες έπειτα και από την εντός έδρας επικράτηση επί του Παναιτωλικού.

Εν όψει της αναμέτρησης με τους κρητικούς, ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε δηλώσεις, τονίζοντας πως η ομάδα του βρίκεται σε καλό momentum και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλεύτει, ενώ αναφέρθηκε και στο νέο απόκτημα του Δικεφάλου τον  Γιόαν Σάστρε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι, είναι καλό που έχουμε επιστροφές και των δύο εναπομείναντων κρουσμάτων κορωνοϊού . Είναι καλό ότι έχουμε περισσότερες επιλογές, η ομάδα γεμίζει όσον αφορά το κομμάτι αυτό, θα είναι πιο εύκολη για μας η διαχείριση παιχνίδι με παιχνίδι, το μόνο που θέλουμε είναι όλοι να είναι στο επιθυμητό επίπεδο για να μπορέσουμε να έχουμε την ίδια αφετηρία, όταν ξεκινάμε να δουλεύουμε για ένα παιχνίδι.

Για το αν θα είναι στην αποστολή και ο Σάστρε κόντρα στον ΟΦΗ: 

«Ο Γιόαν δεν θα είναι μαζί μας αύριο, πρόλαβε να κάνει μόλις μία προπόνηση με όλη την ομάδα. Δεν είμαι ένας προπονητής που θα βάλει έναν παίκτη για να τον «εκθέσει» με την έννοια ότι ακόμη δεν ξέρει τη φιλοσοφία και τον τρόπο με τον οποίο κινείται η ομάδα, θα του δώσουμε λίγο χρόνο παραπάνω για να μπορέσει να προσαρμοστεί καλύτερα και να καταλάβει τα «θέλω», τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία της ομάδας και θα αναθεωρήσουμε την απόφαση μας για το επόμενο παιχνίδι».

Οι απαιτήσεις του για το προσεχές παιχνίδι:

«Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε, δεν υπάρχει άλλη απαίτηση από τους τρεις βαθμούς, το κάναμε και στο προηγούμενο όπου θεωρώ ότι δείξαμε και καλά πράγματα, δεδομένου ότι είχαμε και απουσίες. Είμαστε σε καλό δρόμο με έξι νίκες, σερί. Η αυτοπεποίθησή μας και  ο ενθουσιασμός είναι σε καλό επίπεδο, πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωσή μας. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη και να βγούμε από το γήπεδο έχοντας δώσει ότι καλύτερο μπορούμε».

Για τον ΟΦΗ:

«Είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες στο πρωτάθλημα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Της αρέσει είτε να ξεκινάει την πίεση ψηλά, είτε να παίξει ποδόσφαιρο ανάπτυξης ξεκινώντας από την άμυνα, χωρίς να έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος της. Αυτό δείχνει ότι γίνεται καλή δουλειά και ανά πάσα στιγμή τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ μπορούν να αποβούν επικίνδυνα για όποια ομάδα τον αντιμετωπίζει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ