Η πρώτη αποστολή του Κόλμαν στον Ατρόμητο – Μέσα ο Έρλινγκμαρκ (pic)

Η πρώτη αποστολή του Κόλμαν στον Ατρόμητο – Μέσα ο Έρλινγκμαρκ (pic)

Ο Κρις Κόλμαν ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του και ο Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ.

Tην προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος, με τον Κρις Κόλμαν να ανακοινώνει την πρώτη του αποστολή. Σε αυτή βρίσκεται για πρώτη φορά το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο 23χρονος Σουηδός χαφ, Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ ενώ εκτός έμειναν οι Παπαδόπουλος και Κιβρακίδης.

Η ενημέρωση του Ατρόμητου:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το ματς της 18ης αγωνιστικής.

Την προετοιμασία της για την αυριανή (16/1, 19:30) αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ολοκλήρωσε η ομάδα μας, με τον προπονητή Κρις Κόλμαν, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης να ανακοινώνει την πρώτη του αποστολή.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα είναι οι:

Γιαννιώτης, Μανδάς, Σάλτας, Βασιλαντωνόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Σάλομον, Χαρίσης, Ντένιτς, Έρλινγκμαρκ, Καρτάλης, Μπεντινέλι, Σπιριντόνοβιτς, Νταβιώτης, Ανθουλάκης, Μουνίθ, Κουλούρης, Τζαβίδας.

Οι παίκτες που δεν είναι στην αποστολή, θα προπονηθούν αύριο το πρωί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας «Μαζαράκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ