Ενας.. Αλί Μπαμπά για τον ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Ενας.. Αλί Μπαμπά για τον ΠΑΣ Γιάννινα (vid)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει στα υπόψη του τον Αλί Μπαμπά για την επίθεση, καθώς ο Μεταξάς είναι... απελπισμένος για σέντερ φορ.

Έχουμε φτάσει στα μισά του Ιανουαρίου, που σημαίνει και στα μισά της μεταγραφικής περίοδου. Οι περισσότερες ομάδες είτε έχουν ήδη κινηθεί, είτε έχουν δείξει τις προθέσεις τους, καθώς πλέον τα χρονικά περιθώρια στενεύουν μέρα με τη μέρα.

Μία από τις ομάδες που φέρεται να ετοιμάζει κίνηση, είναι και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων διανύει μία φοβερή σεζόν, έχοντας επικρατήσει απέναντι σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Άρη, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας της Super League με 26 βαθμούς.

Ωστόσο ο Ηρακλής Μεταξάς έχει ζητήσει ενίσχυση. Και συγκεκριμένα στην… αιχμή του δόρατος, καθώς ψάχνει έναν γρήγορο σέντερ φορ που θα του δίνει λύσεις στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Τόσο με δικά του γκολ, όσο και με χώρους που θα ανοίγει ο ίδιος με δικές του ενέργειες.

Και μάλιστα, ο Έλληνας προπονητής φέρεται να έχει ήδη βρει τον «εκλεκτό» του. Ο λόγος για τον Σουνταΐς Αλί Μπαμπά. Τον 21χρονο επιθετικό του Αστέρα Τρίπολης. Γεννημένος τον Αύγουστο του 2000, ο Νιγηριανός επιθετικός είναι μέλος της πρώτης ομάδας του Αστέρα εδώ και μία τριετία.

Ωστόσο δεν έχει βρει ακόμα τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής, καθώς σε αυτήν την τριετία μετράει συνολικά 37 συμμετοχές. Τα νούμερα του δεν εντυπωσιάζουν, καθώς έχει μόλις ένα γκολ και δύο ασίστ.

Ο 20χρονος όμως διαθέτει μία ταχύτητα και μία έκρηξη, που τον έχουν βάλει πολύ ψηλά στη λίστα του ΠΑΣ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Φέτος, μετράει πέντε συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, χωρίς να μετράει κάποιο γκολ ή κάποια ασίστ.

Εκτός από τα χαρακτηριστικά της ταχυδύναμης του, ο Αλί Μπαμπά διαθέτει την ικανότητα να αγωνιστεί και στα άκρα, εκτός από την κορυφή που είναι ακόμα ένα «στοιχείο» το οποίο έχει ξεχωρίσει ο Μεταξάς.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει από τη διοίκηση του… Άγιαξ της Ηπείρου να γίνει κίνηση για τον 21χρονο Νιγηριανό σέντερ φορ και το «μπαλάκι» πλέον πέφτει στους ανθρώπους της ομάδας, με την κλεψύδρα να μη βρίσκεται ακόμα σε απαγορευτικά επίπεδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ