ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, με τη διαφορά του από την ΑΕΚ να μειώνεται (2 βαθμοί), αφού επικράτησε μεσοβδόμαδα σε εξ αναβολής συνάντηση κόντρα στον Παναιτωλικό (2-0). Στο πρωτάθλημα έρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, αφού μεσοβδόμαδα επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης (3-0) στη Ριζούπολη, σε αναμέτρηση που αρχικά είχε οριστεί να διεξαχθεί στα μέσα Δεκέμβρη, αλλά αναβλήθηκε. Οι Κρητικοί βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τους ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό, που κατέχουν αυτή τη στιγμή την 4η και 5η θέση, αντίστοιχα.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου είχε να διαχειριστεί πολλές απουσίες κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, καθώς εκτός από τα κλασικά προβλήματα με τους Νέλσον Ολιβέιρα και Ομάρ Ελ Καντουρί, είχε εκτός και κρούσματα κορωνοϊού, αλλά και τους τιμωρημένους Τσούμπα Άκπομ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές ωστόσο εξέτισαν απέναντι στον Παναιτωλικό και έτσι αμφότεροι θα είναι έτοιμοι για το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ με τον Λουτσέσκου να υπολογίζει σε δύο πολύ σημαντικές επιστροφές.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΟΦΗ είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 του Σαββάτου.

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Live Streaming | Λουτσέσκου «Νίκη που βοηθά να χτίσουμε τον ΠΑΟΚ όπως θέλουμε»

O Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καλό παιχνίδι. Νίκη και τρεις βαθμοί. Ελέγξαμε το παιχνίδι, είχαμε καλές ευκαιρίες να το τελειώσουμε νωρίτερα. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στο να τις μετουσιώσουμε σε τέρματα. Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά με κρούσματα κορωνοϊού και είναι σχετική νομίζω η συζήτηση για το διαθέσιμο χρόνο και για το ποιος έκανε περισσότερες προπονήσεις. Ήμασταν καλοί, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και αξίζαμε τη νίκη. Η νίκη μάς δίνει αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας, να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να χτίζουμε πάνω σε όσα πετυχαίνουμε».

«Νομίζω πως είναι βιαστικό να μιλήσουμε για συμπεράσματα, είτε αν αναφερθούμε σε ένα ολόκληρο παιχνίδι είτε σε ένα εικοσάλεπτο αυτού. Είμαστε σε μια φάση που δε χωρά ακόμα αξιολόγηση. Οι αλλαγές που κάναμε ήταν ειδικών συνθηκών, ο Σίντκλεϊ για παράδειγμα ξέραμε ότι θα έπαιζε ως αριστερός winger λόγω των απουσιών. Ο Ζαμπά είχε αποχή τριών εβδομάδων και έκανε διακοπές ουσιαστικά στη Βραζιλία, αλλά ήταν σε εξαιρετική κατάσταση, ήξερα τι θα δω, ότι ήταν πολύ καλά σωματικά, δε με εξέπληξε. Για τον Τσόλακ άκουσα διάφορα πράγματα, αλλά ήταν σε πολύ καλή κατάσταση στις προπονήσεις και πολύ καλός σήμερα. Ο Σβαμπ επίσης, ο Τσιγγάρας τα πήγε καλά. Ο Αντρέ (σ.σ. Βιεϊρίνια) είναι πάντα ο Αντρέ, δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Θέλω να αναφερθώ ειδικότερα και στον Ροντρίγκο που είχε πολύ καλή παρουσία. Σήμερα ίσως ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα και το γνώριζε, αλλά ήταν πολύ καλός και γενικότερα μας βοήθησε σε μια δύσκολη κατάσταση της ομάδας εν μέσω των κρουσμάτων κορωνοϊού».

 

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ