Φωτιάς – Έκανε το γκολ του ΟΦΗ, πέναλτι του ΠΑΟΚ! (vid)

Φωτιάς – Έκανε το γκολ του ΟΦΗ, πέναλτι του ΠΑΟΚ! (vid)

Απίστευτα πράγματα στη Τούμπα - Ο Φωτιάς ακύρωσε γκολ του ΟΦΗ και έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ - Σε δευτερόλεπτα μετέτρεψε το 0-1 σε 1-0!

Χαμός στη Τούμπα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ με υπέροχο γκολ του Τσιλιανίδη στο 50’, αλλά το γκολ που πέτυχε η ομάδα του Νίκου Νιόπλια όχι μόνο δεν μέτρησε, αλλά ήταν η αφετηρία για μια ακόμη εκτέλεση πέναλτι από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος από το… κάζο του 0-1, βρέθηκε στον παράδεισο του 1-0! Ο Μπαλογιάννης σούταρε, ο Πασχαλάκης απέκρουσε, αλλά ο Τσιλιανίδης πήρε το ριμπάουντ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων. Ο Φωτιάς αρχικά μέτρησε το γκολ που πέτυχε ο Τσιλιανίδης, αλλά μετά τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων του ΠΑΟΚ πήγε στο VAR για να δει μια φάση που έγινε πριν το γκολ των Κρητικών.

Συγκεκριμένα, πριν την επίθεση των φιλοξενούμενων, ο Ζίβκοβιτς είχε βρεθεί στην περιοχή του ΟΦΗ, είχε κάνει το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα είχε βρει αρχικά στο πόδι του Βούρου και στη συνέχεια στο χέρι του αμυντικού του ΟΦΗ. Μια φάση που αρχικά δεν δόθηκε πέναλτι, αφού όπως φαίνεται και από το ριπλέι, η μπάλα πρώτα είχε βρει στο πόδι του Βούρου και στη συνέχεια στο χέρι του. Μετά το γκολ των Κρητικών όμως ως… δια μαγείας η φάση με τον Βούρο έγινε πέναλτι, με τον Βασίλη Φωτιά να ακυρώνει το γκολ που πέτυχε ο Τσιλιανίδης και να δίνει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Το 0-1 έγινε 1-0 από τον Φωτιά, με τον ΠΑΟΚ όχι μόνο να γλιτώνει το γκολ, αλλά να βρίσκεται και… καβάλα στο άλογο. Απίστευτα πράγματα στην Τούμπα, με την απόφαση του Φωτιά να προκαλεί την οργή των ποδοσφαιριστών και του πάγκου του ΟΦΗ, που είδαν τον διαιτητή να τους ακυρώνει το γκολ και να δίνει πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου του Βορρά. Ένα πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κούρτιτς, με τον μέσο των γηπεδούχων να σκοράρει για μια ακόμα φορά από την άσπρη βούλα. Αυτό ήταν το 12ο πέναλτι που παίρνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε πάρει δυο πέναλτι και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με το γκολ του ΟΦΗ και το πέναλτι του ΠΑΟΚ. 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ