Σπανός – «Εάν δεν βελτιωθούμε γρήγορα θα έχουμε προβλήματα»

Σπανός – «Εάν δεν βελτιωθούμε γρήγορα θα έχουμε προβλήματα»

Ο Δημήτρης Σπανός μετά την ήττα από την Λαμία στις δηλώσεις του ανέφερε πως αν δεν αλλάξει άμεσα η κατάσταση στην ομάδα θα υπάρξουν προβλήματα.

Ο Ιωνικός γνώρισε την ήττα από την Λαμία με 2-1 εκτός έδρας για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague και αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα της ομάδας.

Ο τεχνικός του Ιωνικού Δημήτρης Σπανός, μετά το τέλος του αγώνα στις δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί γρήγορα, αλλιώς θα έχει προβλήματα. Επίσης, εάν και επισήμανε ότι πρέπει άπαντες να δώσουν το κάτι παραπάνω, σημείωσε ότι υπεύθυνος είναι ο ίδιος και όχι οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σπανός: 

«Μ’ αυτό που δείξαμε σήμερα, δεν μπορεί να θέλουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Άνευροι, χωρίς όρεξη, χωρίς διάθεση, χωρίς δύναμη, χωρίς αγωνιστικό τσαμπουκά. Μόνο απ’ αυτά δεν μπορούμε να πάρουμε κάτι άλλο. Κι εκτός αυτού θεωρώ ότι μια ομάδα, η οποία πρέπει να είναι δυνατή, πρέπει να έχει και μυαλό. Δεν είχαμε καμία συγκέντρωση. Δεχτήκαμε ένα γκολ, το οποίο είναι δεύτερη φορά που το δεχόμαστε. Αυτό που είδα σήμερα δεν μου άρεσε καθόλου. Νομίζω ότι εάν δεν βελτιωθούμε γρήγορα θα έχουμε προβλήματα».

«Η αλήθεια είναι ότι για κάθε κακή εμφάνιση, για κάθε κακή παρένθεση είναι υπεύθυνος ο προπονητής και όχι οι παίκτες. Αλλά νομίζω ότι όλοι θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω, γιατί έχουμε κάνει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει να τη συνεχίσουμε και πρέπει να την τελειώσουμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ