«Φαρμάκι» ο Νιόπλιας – «Δεν ξέρω αν άλλαξαν οι κανονισμοί χθες βράδυ…»

«Φαρμάκι» ο Νιόπλιας – «Δεν ξέρω αν άλλαξαν οι κανονισμοί χθες βράδυ…»

Εξαλλος ο προπονητής του ΟΦΗ με τον διαιτητή Βασίλη Φωτιά, ο οποίος ακύρωσε γκολ των Κρητικών για να δώσει πέναλτι στον ΠΑΟΚ!

Την οργή των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και του προπονητή της κρητικής ομάδας, Νίκου Νιόπλια, προκάλεσε η απόφαση του Βασίλη Φωτιά στο 51’ να ακυρώσει γκολ του Κοσμά Τσιλιανίδη, για να γυρίσει πίσω τη φάση και να δώσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μετέτρεψε το 0-1 σε 1-0 και έκανε έξαλλους τους παίκτες και τον πάγκο των Ομιλητών.

Ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό μετά το τέλος της αναμέτρησης έσταξε… φαρμάκι για τον Βασίλη Φωτιά, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω εάν άλλαξαν οι κανονισμοί χθες το βράδυ, αλλά όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι αυτό δεν ήταν πέναλτι».

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε: «Η μπάλα χτυπάει στο πόδι του Βούρου και μετά στο χέρι. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι. Αν γινόταν το 0-1, δεν θα ερχόταν ποτέ αυτό το αποτέλεσμα, ήμασταν πολύ καλοί. Με τίποτα δεν θα χάναμε αυτό το ματς αν μετρούσε το γκολ που βάλαμε. Είχαμε δυνατό αντίπαλο, ήμασταν πολύ καλοί. Βάλαμε τον Τοράλ κοντά στον Τσιλιανίδη για να παίξουμε συνδυαστικό ποδόσφαιρο. Μετά το 1-0 για εμένα δεν υπάρχει παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ