Πσυχούλα ο Φωτιάς, θα κοιμηθούμε ήσυχοι…

Πσυχούλα ο Φωτιάς, θα κοιμηθούμε ήσυχοι…

Μόλις 12 πέναλτι σε 17 παιχνίδια έχουν δώσει στον ΠΑΟΚ οι… Φωτιάδες και ο Βασίλης Δεκάρικος πάει ένα βήμα παρακάτω…

Είχα ένα άγχος από το πρωί, οφείλω να ομολογήσω. Το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στριφογύριζε στο μυαλό μου (σ.σ. μουσική αγωνίας). Θα συνεχιστεί η κατάφορη αδικία ή θα γίνει αυτό που πρέπει για το καλό πάντα του ποδοσφαίρου;

Βλέπετε αγαπητές μου φίλες και φίλοι εδώ υπάρχει ένα ξεκάθαρο «έγκλημα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μόνο ο Βασίλης ο Δεκάρικος έχει τα «κάκαλα» (sic) να το αναδείξει. Τι έχει συμβεί λοιπόν;

Είχαμε παίξει 16 αγώνες και ο ΠΑΟΚ είχε πάρει μόλις 11 πέναλτι! Σε όλα τα ματς που σκόραρε στην Τούμπα πήγε μια βόλτα στην άσπρη βούλα, αλλά δεν συνέβη το ίδιο συνολικά και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Μια αδικία που στην εποχή της εξυγίανσης έπρεπε να αποκατασταθεί. Και έρχεται η πσυχούλα ο Φωτιάς να μας στείλει για ύπνο με ηρεμία. Χωρίς άγχος, χωρίς πίεση, δίνοντας το 12ο πέναλτι σε 17 αγωνιστικές στον ΠΑΟΚ.

Και όχι ένα απλό πέναλτι, γιατί εδώ κυρίες και κύριοι είναι η διαφορά και είναι το «ζουμί» της υπόθεσης. Εδώ καταλαβαίνεις πως η αδικία τέλος στον ΠΑΟΚ!

Δεν έδωσε απλά πέναλτι ο γίγαντας ο Φωτιάς. Έκανε το 0-1, 1-0 με μαεστρική απόφαση που την ζηλεύουν οι κορυφαίοι των κορυφαίων.

Χωρίς άγχος και με σθένος! Για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και για να μπορέσει αυτή η πσυχούλα ο Κούρτιτς να βάλει ένα ακόμη γκολ από τα 11 βήματα.

Και έτσι να μπορούμε όλοι να κοιμηθούμε ήσυχοι παρακολουθώντας επιτέλους ένα πρωτάθλημα που παίζετε με ίσους όρους όπως το ονειρευόταν ο «πατερούλης» και οι υπάλληλοι της… αλήθειας (σ.σ. Θεέ μου συγχώρα με). Και κάπως έτσι λοιπόν ο ΠΑΟΚ πρόσθεσε άλλη μια περηφανή νίκη στο ενεργητικό του με τα μπενάλντι που λέει και μια ψυχή να είναι αυτά που τον οδηγούν!

Λέγεται μάλιστα, πως ο Ιβάν στην κουβέντα που είχε στο skype με τον Μπότο (σ.σ. όχι τον Κώστα μωρέ) και τον Λουτσέσκου ζήτησε να ρίξει το βάρος η ομάδα στα πέναλτι.

Για αυτό και κάθε προπόνηση πριν από κάθε ματς ο Ραζβάν ο Λουτσέσκου βάζει τους παίκτες να εκτελούν πέναλτι. Ναι, ο Κούρτιτς τα βαράει αλλά να είναι όλοι έτοιμοι, άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις πόσα πέναλτι θα δώσουν οι Φωτιάδες… ένα, δύο, τρία και πάει λέγοντας.

Άντε τώρα για ύπνο ήρεμοι, πήρε ξανά… πενάλντι ο ΠΑΟΚ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ