Μπράμπετς – «Ντροπιαστικό να έχουμε χάσει συνολικά 4 βαθμούς από τον Απόλλωνα»

Μπράμπετς – «Ντροπιαστικό να έχουμε χάσει συνολικά 4 βαθμούς από τον Απόλλωνα»

Ο αμυντικός του Άρη Γιάκουμπ Μπράμπετς, μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε απογοητευμένος από την αδυναμία της ομάδας του να κερδίσει τον Απόλλωνα.

Ο Άρης έμεινε στο 0-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα πιο πολύ στην εξάδα.

Ο Γιάκουμπ Μπράμπετς στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση τόνισε ότι η ομάδα του δεν αισθάνεται ακόμη πίεση ενόψει των play-off, αλλά και ότι πρέπει να αλλάξει πολλά στο παιχνίδι της και να παίξει με βάση την πραγματική της αξία, ώστε να πετύχει νίκες στα επόμενα παιχνίδια.

Επιπλέον ο αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» εμφανίστηκε απογοητευμένος από την αδυναμία της ομάδας του να κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης, τόσο απόψε, όσο και στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν μεταξύ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπράμπετς:

«Δυστυχώς, αν κοιτάξω πίσω, βλέπω ότι χάσαμε 4 βαθμούς με αυτόν τον αντίπαλο, κάτι που είναι ντροπιαστικό για εμάς. Φυσικά, ήταν προετοιμασμένοι, αλλά κι εμείς δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Είναι ένα κακό αποτέλεσμα για εμάς. Σίγουρα πρέπει να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι μας. Να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που βρίσκουμε ή και να δημιουργήσουμε περισσότερες».

«Υπάρχουν αρκετά ακόμη παιχνίδια πριν την έναρξη των play-off αλλά θα πρέπει να παίζουμε με βάση την πραγματική μας αξία, αν θέλουμε να πετύχουμε νίκες και να μπούμε στα play-off».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ