Γκάμα – «Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη»

Γκάμα – «Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη»

Ο Μπρούνο Γκάμα αναφέρθηκε στην ισοπαλία του Άρη στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τονίζοντας πως η ομάδα του ήταν πιο δημιουργική και άξιζε να πάρει τη νίκη.

Ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, μένοντας στο 0-0 για την 18η αγωνιστική της Superleague, με τον Μπρούνο Γκάμα να χαρακτηρίζει άδικο το αποτέλεσμα.

Ο επιθετικός του Άρη δήλωσε μετά το ματς πως οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι και πιο δημιουργικοί στο παιχνίδι, τονίζοντας πως η ομάδα του θα έπρεπε να είχε πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αναφορικά με την εξέλιξη του αγώνα: «Γνωρίζαμε πως θα ήταν μια δύσκολη αναμέτρηση για εμάς. Ο Απόλλων παλεύει για να μείνει στην κατηγορία, ήταν ένα δύσκολο ματς και τελικά δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε πολύ, ειδικά στο τέλος. Ήμασταν καλύτεροι και δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε αυτοί που είχαμε τη δημιουργία»

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία: «Πρέπει να συνεχίσουμε και να είμαστε δυνατοί πνευματικά. Έχουμε και το παιχνίδι με τη Λαμία στο Κύπελλο και πρέπει να συνεχίσουμε με νίκη. Παράλληλα πρέπει να επιστρέψουμε και στις νίκες στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ